yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zoraki Prens (Goong S ) 10. Bölüm
lee joon tokati ikiledi, babasi hem veliaht prensin vücuduna zarar vermemem gerekiyor diyor hem de bir daha tokat atiyor..kang hoo'nun arkadaslariyla dans etmesi çok eglenceliydi onlara artik lee hoo oldugunu söylediginde arkadaslari nasil da üzüldüler..sonu da güzel bitti haksiz rekabet olucak ama ikiside kabul ettigi için sorun olmaz...
Bugün ders erken bitti Allahtan, türkçe izlemek çok zevkli ya özet çikarirken de kelimelerin anlamlarini iyice anlamaya dikkat ediyorum yanlis özet vermemek için yine de herhangi bir hata varsa affedin artik Smile

(11-02-2009, Saat: 16:35)kiday baksi yazdı: Kraliçe ve Profesörün oynadiklari ''Tuho'' oyunu için TIKLAYIN

Tesekkürler link için Hilmi abi oldukça degisik bir oyunOnay
ben Lee Joonun çok iyi biri olduguna inaniyorumSmile ayrica nedimeyi de çok seviyor babasinin sözünü dinlemedigi de çok iyi oldu bakalim veliaht prens kim olacak

çok güzel bir bölümdü joo da kang hoo artik bir yaris içine girdiler ins kang hoo veliaht prens olur(büyük ihtimallede kang hoo oloacak) ama joo bekledigimden daha iyi biri çikti babasina karsi geldi veliaht prensligi adil bir sekilde elde etmek istedigini söyledi Alkisve kang hoo ya çok acidim bu bölümde annesinin masumiyetini kanitlamak için eski arkadaslarini eski yasantisini eskiye dair herseyi arkasinda biraktiAglaelsallaçok üzüldüm ama yinede güzel bir bölümdü bakalim yarinki bölümde bizi neler bekliyo
bu bölüm harikaydi lee ho hedefe emin adimlarla ilerliyor ama daha cok yol kat etmesi gerek yang son cok sert davrandi kiza yazik olduya
güzel bi bölümdü ama iki bölümdür yang soonu çok az görüyoruz sanki.
bay kwangin oldugu kisimlar çok eglenceli söyle eliyle saçini düzeltisi falan...
bu arada iki prens arasinda güzel ve zorlu bir rekabet olacaga benziyoo yani bizi heyecanli bölümler bekliyoo
SS501 SS501 SS501
2PM 2PM 2PM
(11-02-2009, Saat: 16:57)H.AND.E yazdı: güzel bi bölümdü ama iki bölümdür yang soonu çok az görüyoruz sanki.
bay kwangin oldugu kisimlar çok eglenceli söyle eliyle saçini düzeltisi falan...
bu arada iki prens arasinda güzel ve zorlu bir rekabet olacaga benziyoo yani bizi heyecanli bölümler bekliyoo

Yang Soon ile Lee Hoo arasinda pek diyalog bu aralar, konusmuyorlar bir kaç bölümdür. Bence kiza iyi ders olur bu... Sürekli tersleyip duruyordu çocugu Ofkeli
kang hoo nun arkadaslarindan ayrilmasi beni çok üzdü Aglama
lee joon çok iyi ve dürüst birisi bence her hareketi dogruydu simdiye kadarki lee hoo nun joon un nisanlanacagi kizdan veliaht olmak için yardim istemesi üstelik lee joonun yaninda hiçte dürüst bir davranis degildi hirsli biri gibi davrandi buna üzüldüm film öyle böyle ben alisana kadar yarisina geldi Biggrin kraliçe çok sevimli bir kadin
(11-02-2009, Saat: 17:00)angelus2097 yazdı: lee joon çok iyi ve dürüst birisi bence her hareketi dogruydu simdiye kadarki lee hoo nun joon un nisanlanacagi kizdan veliaht olmak için yardim istemesi üstelik lee joonun yaninda hiçte dürüst bir davranis degildi hirsli biri gibi davrandi buna üzüldüm film öyle böyle ben alisana kadar yarisina geldi Biggrin kraliçe çok sevimli bir kadin

Evet bence de dogru bir davranis degildi... Daha sonra da ondan yardim isteyebilirdi. Pat diye konuya girip ondan yardim istedi... Zamani degildi bence de...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi