yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zoraki Prens (Goong S ) 10. Bölüm
güzel bölüm olucagi kesin.ben özetlerine bakabiliyorum ancak.
özet için çok tesekkürler.Opucuk
İmza yüksekliği en fazla 103, genişliği en fazla 400 olmalı.
Adama bak ya iki kez vurdu Lee Joon'a.Ofkeli
Abracadabra da irwojyeora..
Kang Hoo hedeflerine ulasabilmek için ''Lee Hoo'' olmaya karar verdi.Bence olmasi gereken buydu...Smile
Kraliçe ve Profesörün oynadiklari ''Tuho'' oyunu için TIKLAYIN
çok sagol ellerine saglik hilmi abicimOnayAlkis
simdiye kadar ki en heyecan verici blmlerden biriydi.lee joo iste dürüstlük bu..asalet de...bravo sanaAlkis ah lee hoo annenin masumiyetini kanitlamak için nelerden vazgeçiyorsun senOfkeli
(11-02-2009, Saat: 16:35)kiday baksi yazdı: Kraliçe ve Profesörün oynadiklari ''Tuho'' oyunu için TIKLAYIN

paylasim için tesekkürler hilmi abiSmile
Bu arada bugünkü bölüm çok güzeldi Biggrin
Simdiye kadar verilen en güzel bölümdü bence.. Ve lee hoo yang sona çok iyi yapti =) Insallah lee hoo veliaht prens olur Smile
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Çok güzel bi blümdü..Gelecekler bölümlerin heyecanli ve rekabet için geçecegi belli..Ama Lee Hoo'nun Yang Soon'a sen bir nedimesin demesine ve diger kiza(ismini unuttum)bana yardim eder misin demesine çok kizdim..Umarim çabuk aralari düzelir Yang Soon'la..DurtukDurtuk
off nasil sondu ama süper bi bölümdü keske yang son öyle demeseydi + 10. bölümüde geride biraktik off 20 bölüm sürmesi ne kötü bundada düslerimin prensinde olduugu gibi erken bitmesinden yakinicaz off keske biras daha uzun sürseydiiAglamaKralgul

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi