yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zoraki Prens (Goong S ) 10. Bölüm
lee joon için üzüldüm herkes kendi emelleri için onu kullaniyor ya hele o gicik kiz kendi çikari için kullaniyor resmen ya.sinir kiz
lee joon canim ne kadar yalniz ve kederli ah baslarda begenmemistim ama bence karizma yaSmileüzülüyorum onun içinSmilelee hoo da bir saçmalik yapacak kesin yong song yi'ye soguk davranip diger kizdan yardim istedigine göre bakalim
lütfen özetleri en ayrintili seklinde yaz ho min çünkü zaten izleyemiyoruz sabah izleyecektim sinavim oldugu için onuda yapamiyorum özelikle yang ve lee hoo arasinda geçen konusmalari.....
tesekkürlerrrrrrrrrr
özet için tesekkürler aslinda buzlar prensi lee joona üzülüyorum anne babasi var ama hirs küpü onlar ondan çok sey bekliyorlar.
lee hoo ya üzgün durmak yakismiyor.annesinin suçlandigi konuyu bulmak için daha bir hirsla savasacagini düsünüyorum
[Resim: yisan61copy-1.jpg]
NEDEN BİZİM YAPIMCILAR KENDİ TARİHİMİZİ KORELİLER GİBİ DİZİ YAPMAZLAR
bu bölüm güzel olucak ama izleyemiycem maalesef
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

heycanla bekliyoruz
Hong Guk Young Fan Club----- ^-^Lee-Seo-Jin^-^Fanclup^-^(Yi San) Zoraki Prens Fan Clup
Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü Yi San Fan Club Myeong Se-bin (Kraliçe Hwa In) Fun Club Kraliçe'nin Annesi (Oh Mi Hee 오미희)Fan Clup קคгк ๔คє ร๏๏ Ŧคภ кยlüק
Özet,fragman ve resimler için tesekkürler..Güzel bi bölüm olacaga benziyor..Acaba kim velihat prens olucak?Çok merak ediyorum..BiggrinBiggrin
çok güzel bi bölüm olcak yine(ne zaman kötü olcaksa) lee joonu çok seviyorum yazik, bence annesi babasi ölmüs ama leehon daha mutlu seriyong pisman olur insalah hem yangsoon joona DAHA ÇOK YAKISIYOR
Pisman
Off yaa gene izleyemiyorum pff
Her neyse Hos bi bölüme benziyo ama ben yarin ki bölümü daha çok merak ettimm Aglaelsalla
[Resim: younwm3.jpg]
Hachiko harikasın *-*
∂υšℓєяiмiη ρяєηši ƒαη ¢ℓυв
selam arkadaslarSaklan
zoraki prens ile birlikte 4.kore dizisini izlemis oluyorum bana göre en güzel4 siralamasini yaparsam
1 saraydaki mücevherSuper
2 zoraki prensSuper
3 düslerimin prensi
4 sarayin rüzgari
ayrica özet ve resimlerde emegi geçen herkese sonsuz tesekkürler

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi