05-12-2010, Saat: 14:20
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Sevdan beni terketmedi~
|
ZE:A Sleeping / ZE:A'nin Uykulu Halleri
|
|
05-12-2010, Saat: 14:20
Sevdan beni terketmedi~
25-03-2011, Saat: 22:56
Sevdan beni terketmedi~
25-03-2011, Saat: 23:13
Çok seker ama bunlar ya...
![]() Tesekkürler Fatma abla.
Love is real, real is love, Love is feeling, feeling love, Love is wanting to be loved. ~ Love is you, You and me, Love is knowing, We can be...
25-03-2011, Saat: 23:20
Ah ah ah uykuda yakalanan yandi. Çok sekerler.
25-03-2011, Saat: 23:21
Kevin'in tokaya bittim yalniz.:d
Minwoo yavrum agzini kapat salyalarin akacak kenarindan.:img-hysterical: Dönüsümlü olarak birbirlerinin uykulu hallerini yakalamislar sizi gidi siz.
Sevdan beni terketmedi~
26-03-2011, Saat: 1:41
Ay çok seker uyumusar ya. Özellikle maknaem DongJoon.
![]() TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥
26-03-2011, Saat: 2:25
SS501 gozumun onune geldi ya
Kim Hyun gibi zor uyanan var mi aralarinda acaba ![]() Paylasimlar icin tesekkurler
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3
BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
26-03-2011, Saat: 23:28
Uyurlarken bile çok tatlilar ya.
Resimler çok güzel, tesekkürler.
27-03-2011, Saat: 17:17
Maknae DongJoon hyunglarini uyandiriyor.
Çok sekerler ya.Yalniz evleri pek bir toplu. Titizliklerine bittim. xD Ama temizlik yapiyorlar canim, haklarini yememek lazim. xDBu sefer uyandiran Kevin. ![]() Heyy... Sabah sabah yeni uyanmis nereye gidiyorsunuz öyle. xD Neden ilk maknae kalkiyor. Yazik degil mi abileri. ![]() ![]() HyungShik ![]() Ipek böcekleri kozaya sarilmis uyuyor sanki. Çok sekerler. ![]() Maknae'm. Uyanip, kahvaltisini yapaip, okula gitmek için hazirlaniyor. Çok seker maknae'm. ![]() ![]() TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥
27-03-2011, Saat: 17:44
Bu videolari izlemistim gerçekten çoktatlilar ve doglallar ipek kozalarida güzel bir benzetme dogru.:img-hysterical:
Erkek odasi olurda toplu olurmu çorap kokusundan girilmez eminin odaya. :img-hysterical:
Sevdan beni terketmedi~ |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|