yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yuldo Figs (Yuldo İnciri)

Figs / İncir

İncirler Moraceae ailesinin yapraklı bodur bitkisidir ve Kore'ye Çin tarafından Chosun Hanedanlığın (1624-1644) ortalarında tanıtılmıştır. İncirler esrarengiz meyvedir. Okyanus ikliminde yetişir ve çiçeği olmayan meyve denir. Çünkü görünen çiçeği yoktur.

Bu meyveler genellikle reçel ve atıştırmalık için kullanılmaktadır ve taze meyve olarakta dağıtılır. Doğu tip sözlüğüne göre, bunlar vücut zehirini ve anemi tedavisinde, aşırı yorgunluk, mide ve bağırsak sorunları ve kadın hastalıklarını ortadan kaldırır. Bu ishale, hemoptizi, kancalıkurt, cilt hastalıkları, kadın hastalıkları, hemoroid ve bronsiyal astım için muazzamdır. Mideyi güçlendirir ve alkol zehirini ortadan da giderir.

Yuldo Laver Köyü

-Kaynak-

Çeviri : nastja

[Resim: incir.jpg]

ENGLISH

Figs are leaved shrubs of Moraceae Family and was introduced to Korea from China in mid Chosun Dynasty (1624 - 1644). They are mysterious fruits grown in oceanic climate and are called No-flower Fruit as they do not display blossoms.

The fruits are generally processed into jam or snacks and distributed as fresh fruit. According to Eastern Medicine Thesaurus, they eliminate body poison and treat anemia, excessive fatigue, stomach and intestine troubles and women's diseases. They are great for diarrhea, hemoptysis, hookwork, skin disease, women's disease, hemorrhoids and bronchial asthma, strengthens stomach and eliminate alcohol poison.

Yuldo Laver Village

-Source-
[Resim: 3v3rmO.png]
Tanitim için tesekkürler Incir en çok sevdigim meyvedir. Smile
''Dogu tip sözlügüne göre, bunlar vücut zehirini ve anemi tedavisinde, asiri yorgunluk, mide ve bagirsak sorunlari ve kadin hastaliklarini ortadan kaldirir.''

Ben çok yedigim için bana baya yarari dokunmus bu Incirin :abazA:
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Nekadar degisik ve bir okadarda faydaliymis bu meyve.Paylasimin için çok tesekkür ederim Kübra'cim.Emegine saglik canim.Opucuk

TÜRKİYE ℂ⋆
Tanitim için çok tesekkürler.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Güzel bir paylasim olmus. Onay Bu incirler bizim armutlara benziyor ya da ben benzettim Biggrin Demekki Kore'nin herseyi farkli oluyor. Kralgul Tesekkür ederiz.
Tanitim için tesekkür ederiz. Onay
Gerçekten incirler, çiçek açmadan meyve veren enteresan bitkilerden.
Çok güzel gözüküyorlar gerçektenBiggrin:atkilinc: Hem bir sürü seye de faydali, yemek isterim dogrusuOnay Bilgilendirme için sagol Kübra Opucuk
~ Big Bang ~/T-Ara/Shinee/U-Kiss/IU/~DBSK~
İkİzİmm tatlı-cadı <3
..1 Sene yokum..
~~나는 행복 사랑~~
Incir gerçekten bir çok hastaliga iyi gelmekte neredeyse bir çok ilacin içinde incir sütü var Smile
Ellerine saglik canim çok güzel bir konu olmus Smile
Paylasim için tesekkürler Onay Inciri çok severim Smile

SHINee is my life

Tanitim için tesekkürler. Onay Inciri sevmiyorum ama. Biggrin

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi