yukari
Anket Bidam mı Yu Shin mi?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Bidam
65.16%
245 65.16%
Yu Shin
34.84%
131 34.84%
Toplam: 376 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yu Shin mi Bidam mı?
Bencede kesinlikle BidamSmile
[Resim: 421685_306091646103285_100001073554330_7...7485_n.jpg]
Ft Island Fun Club
2ne1 Fun Club

''Gece 2'den sonra iyi bir şey olmaz.''
''Nothing good happens after two a.m.''

How I Met Your Mother
...

Yushin dedim ama Bidam daha sempatik cok tatliBiggrinBiggrin
Anket için sagol canimOpucuk
Tabiki yushin diyorum ne demisti deokman'a ''ben seni seçtim sende hükümdarligi hal böyle olunca bende hükümdarimi seçmis oldum'' daima yaninda olucak, hep korucak deokman'i
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
bence yushin çünkü hep deokman'in yanindaydi ve en kotu zamaninda onunla birlikte savasti ve bence prenses olmasinda yushin'in büyük bir payi var ve çok fedakar bir kisiAglaelsalla
Tabiki Yusin! Var mi onun gibi vefakar, cefakar, fedakar, sadik, güzel bakanSmile yok tabi. Gerçi Bidam'in daha etkisini göremedik, kendisini daha taniyamadiko kadar ama su an için bir numaram bir tanem Yusin'imSmile

Yu Shin.. Onay
(24-01-2010, Saat: 13:38)Koreli_Sümeyye yazdı: Bidam tabi ki.
Yushine cok kizginim.Hakkini kaybetti.

aynen BiDam

let it be...
Bidam
SONG-Il GOOK 송일국 FAN CLUB
_-_DeNiZLeR İmPaRaToRu__EfSaNe PrEnS__HaN HyE JiN_-_
_-ThE KiNgDoM Of ThE WiNdS-_
_-SaRaYDaKi MüCeVHeR-_
_KiM BuM SoO_
BuSaN FC

(24-01-2010, Saat: 20:48)Deokman mike he yazdı: Tabiki yushin diyorum ne demisti deokman'a ''ben seni seçtim sende hükümdarligi hal böyle olunca bende hükümdarimi seçmis oldum'' daima yaninda olucak, hep korucak deokman'i

Evet bence de. O Dokman'i seçti. Dokman hükümdarligi seçti. Yusin hükümdarini seçmis oldu. Ben de Yusin'im i seçmis oldum Onay

Tabikide Bidam Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi