Arkadaşlar buraya kağıt üzerine yazmış olduğunuz DBSK yazılarını paylaşabilirsiniz.
NOT:Sadece kağıt üzerine yazılan yazılar koyunuz şiir gibi yazıları değil!!
Your own DBSK Articles / Kendi Yazdığınız DBSK Yazıları
|
Arkadaşlar buraya kağıt üzerine yazmış olduğunuz DBSK yazılarını paylaşabilirsiniz.
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme; -"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem, Tebessüm etti; -"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak; ...-"Doğru" dedim. ...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini; -"Küçükken Yaram Azdı..
Bunlar da benden.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konu için tessekürler bu arada ![]() max chagmin yazili yaziyi BEYZA'MA armagan ediyorum ![]()
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme; -"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem, Tebessüm etti; -"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak; ...-"Doğru" dedim. ...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini; -"Küçükken Yaram Azdı..
Çok güzel düsünmüssün Rabia' m ellerine saglik.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok iyi sayilmazlar ama bunlarda benim yazdiklarim. ![]() Seni Seviyorum (Türkçe) I love you (İngilizce) Sa rang hae yo (Kore) Kimi o ai shiteru; Aishiteru; Chuu shiteyo; Ora omee no koto ga suki da; Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu (Japonca) Wuo Ay Ni (Kuzey Çin) Saya sayang kamu (Endonezya)
Evet canim çok rahat asiyorum odama. Herkes giremedigi için rahatim o konuda. Her tarafim Yunho' mla kapli, ondan baskasini düsemiyorum zaten. Her yanimda o oluyor birtaneme bakarak uyuyorum.
![]() ![]() ![]()
Fatos süpersin. Yazdiklarin harika, ellerine saglik.
![]()
Ellerine saglik Fatos, güzel yazmissin.
![]() [ •°o.O(Büşra&Chang Min)O.o°• ]
^^DBSK FaN ^^[/b]
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme; -"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem, Tebessüm etti; -"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak; ...-"Doğru" dedim. ...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini; -"Küçükken Yaram Azdı.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|