Lee Seo Jin
Song Il Gook
Se7en
So Ji Sub
Song Il Gook
Se7en
So Ji Sub
|
Your Oppas Of All Times
|
|
Lee Seo Jin
Song Il Gook Se7en So Ji Sub
(06-04-2010, Saat: 22:56)özgü yazdı: Joo ji hoon Özgücüm masallah seninkiler baya azmis. ![]() Siteye üye olmami saglayan Se7en benim ilk oppam..Daha sonra DBSK ile,ve böylece Kim JaeJoong ile tanistim.. ![]() Belki ilk degil ama son ve sonsuz oppam
15-04-2010, Saat: 16:52
Bende Oppalarimi sirasiyla sayayim bari.
Ilk Oppam Düslerimin Prensinden dolayi Jo Ji Hoon sonra Lee Donk Wook ,Lee Min Ho, simdide tek ve gerçek Oppam Park Jung Min ![]() Ayrica konu için tesekkürler çok güzel bir konu olmus.
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir. ♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥
-1.Kim Hyun Jun
2.Kim Hyung Joon 3.Taecyeon 4.Lee Min Ho 5.Jang Geun Suk 6.Rain Bi 7.T.O.P. 8.Lee Jun Ki 9.So Ji Sup 10.Song II Gook 11.Gong Yoo 12.Hyun Bin 13.Kwon Sang Woo 14.Kim Kyu Jong Galiba Yeterli.
Şekline, rengine bakma, Maksadı ne ona bak!
24-05-2010, Saat: 0:00
Ahn Yong Joon
Song Il gook Lee Jong Soo Kim Nam Gil Lee Seung Hyo Kim Kyu Joong Jung Yunho Heo Young Saeng Daha da varsa hatirlamiyorum..:d ♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin I'm Proud To Be Cassiopeia!
24-05-2010, Saat: 0:28
Ilk gördügüm Koreli Oppa -----> Joo Ji Hoon'm
Ondan baskasini sevmedim, sevemedim ![]() O yüzden geçmis bir Oppa'm yok ![]() Ama yinede konu için tesekkürler~~ Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Off say say bitmez
ama sayayim ![]() 1.Lee Dong Wook Oppalarin kralii ![]() 2.Lee Jun Ki ![]() 3.Kim Hyun Joong 4.Bi Rain 5.Lee Min Ho 6.Iste 1 ayi askin oppamm askim bir tanem Park Jung Min :icon_redface: Gerçek oppami buldum diyebilirim.
![]() City Hunter~ ''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥'' `TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu
24-05-2010, Saat: 19:47
1-Hyun Joonhg
![]() 2-Yunho ^^ 3-Minho 4-Onew 5-Jang Geun Suk 6-Kim Bum 7-Park Jun Min 8-In Jun 9-Choi Si Won 10-Choi Dong Wook 11-Kevin-UKiss 12-Kim Hyung Joon 13-Lee Hong Gi 14-Wo Bin 15-Kim Joon 16-I'm sorry,I love you daki Yuna .. ![]() 17-Mir . . . daha saymakla bitmez ama ben bittim
Prosecutor 왕 ~ U mean everything to me my lover ♥ ♥ ~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
24-05-2010, Saat: 19:50
Ilk olarak Kim hyun joong'du ama onu terkettim çünkü beni aldatti
Sonra asil oppalarim Jun'um ve Min hwan'im onlarin haricinde Kyucan'im, Jae jin'im, Jang geun suk, baskada yok sanirim olursa yazarim Unuttugum varsa özür dilerim opplarim
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|