yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Your Oppas Of All Times
(29-05-2010, Saat: 15:42)'vahide' yazdı:
(29-05-2010, Saat: 15:21)eccee yazdı:
(29-05-2010, Saat: 14:17)khjlover yazdı: Bence oppa kelimesini yanlis anlamissiniz çünkü oppa, kizlarin kendinden büyük erkeklere hitap seklidir. Mesela küçük kiz kardes abisine oppa der (ikiz olsalar bile kiz küçükse büyügüne oppa der.). Illa kardes olmalarina gerek yok, büyük olmasi yeterli. Sevgili anlaminda degil yani.

Oppa sevgililere de deniyor diye biliyorum ben Biggrin
Yanlis mi biliyorum ^^'

Bende abilere uppa deniliyor diye biliyorum Smile Sevgili oppa abi uppa Smile Birbirine çok benziyor ama yanlis biliyor da olabilriim...

Oppa (오빠) ya da uppa/eoppa (어빠) ayni anlamdaymis, baktim. Ikisi de bayanlarin büyük erkeklere hitabi için kullaniliyor. ~Tabi sevgilisine de söyleyebilir, ama kelime anlami sevgili degil. Erkekler kizlara oppa demez, bunu karistiran çok kisi var... ~ Hyung/Hyeong(형)'la karistirmayin sakin, bu sifati erkekler kendinden büyük erkeklere söyler! Smile
Img-kiss 
Benim gelmis geçmis oppalarim çok fazladir ama ben içinden vazgeçilmez olanlari seçicem;
1.Lee Min Ho
2.Kim Hyun Joong
3.Kim Hyung Jun
4.Heo Young Saeng
5.Jo JI Hoon
6.Jang Keun Suk

Bu 6 kisinin hepsi birbirinden özel benim için... Kalp
VATAN SAĞ OLACAK, MEHMETÇİK SAĞ OLDUKÇA!

1-Lee Min Ho
2-Yoo Seung Ho
3-Lee Hong Ki
4-Kim Hyun Joong..
5-Park Jung Min
Daha var ama ilk 5 bu...

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
Daha çok var ama en kalicilari:
1.Lee Min Ho
2.Kim Joon
3.Lee Joon
4.Hong Ki
5.Ryu Sang Wook
Son olarakta Park Jung Min :icon­­_redface:Kalp

Lee Seung Hyo
Kim Nam Gil
Lee Jae Jin
Lee Hong KiOpucuk
~the GazettE~
~Alice Nine~
~Dir En Grey~
~Bigbang~
~You're Beautiful~
~Coffee Prince~
~Miyavi~
Lee Min Ho ilk askim yeri bende ayri Biggrin
Choi Siwon ve Hwang Chansung Kalp
Keep Calm & Carry On My Wayward Son
Im always thankful to GOD for everything!
SJ
Ilk Lee Hong Gi Smile
Sonra Kim Jong Hyun Smile
ve simdi Lee Joon Smile
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Benimkiler:Abaza
Ilk>> Kim Jeong HoonAbaza sonra dizide git gide iyi olan Joo Ji Hoon'a Abazakaydim sonra dizi bitti unuttum onlari Kim Nam GilAbaza oldu ahh! Sevgili Bidam'im ondan sonra BOFdan Lee Min Ho Abaza daha sonra YAB-den Hong Gi Abaza
Simdiyse Bay Guyla KN-Gil Dönüsü Abaza
BIG BANG - 2NE1
Benim ilk basta Lee Min Ho'ydu.Sonra Korea fansa üye olunca ve f.t.Islandla tanisinca kalbim yavastan yavastan Choi Min Hwan'aKalp kaydi.Hayatimin geri kalani Choi Min Hwan için yasiyorum.Sadece Choi Min Hwan.Çünkü o benim herseyim.O benim askim.Opucuk.O benim yavrumOpucukOpucukKalpKalp
İmza büyük olduğu için silinmiştir.
Benim ilk oppa'm CHOI Minho oldu...
Ardindan yine shinee üyesinden -KEY-Kalp'di...
Sonra FT'den Hong-Gi kalbimde ayri bir yere sahip oldu (ama kisa sürdü tabi....Smile
En sonunda da You Are Beautiful dizisinden HWANG Tae Kyung beni büyüledi ...Kalp

NOT:Söyle bisey var ki hepsi bi anlik ama en kalici olani ilk oppa'm yani......-CHOI MinhoKalp

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi