yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Your Home In Korea, How Should Be ?
Içinde sevdigim olsun, samanlik olsun. BiggrinOnay
Benimki simsiyah olsun bayiliyorum siyah rengine, aralarda yesil de olmali genis yemyesil bahçeli yapay selaleli çok teknolojik olsun istiyorum. Tabiki de olmazsa olmaz Kore olsun. Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin :muzikgurubu: Onay Smile
[Resim: n7258189009242863035.jpg]
Kesinlikle evim bu sekilde olmali, sakin ve sessiz her seyden uzak
ve manzaramda böyle olsun. Smile

[Resim: n80274041348297272114.jpg]
Bu resimdeki ev bir göl evi. Bunu nerden mi buldum? Sandra Bullock ile Keanu Reavers'in The Lake House adli filminden. Bu evi ilk gördügümden beri hep aklimda, herhalde böyle bir evde yasamak bana sonsuz mutluluk verirdi...

(18-09-2009, Saat: 16:59)prenses sosono yazdı: Arkadaslar sizce Kore'deki eviniz nasil olmali??

Arkadaslar biz Kore'ye en yaki arkadasim olan Gökçe'yle gitmek istiyoruz.Herseyi ayarladiktan sonrada kismetse oraya yerlesmek en büyük dilegimiz..
Iste benim evim:

Ben Kore'de yasayacagimiz evin 2 katli olmasini istiyorum..Ayrica ön tarafinda 2. katinda büyük bir balkonum olmali oturum kahve içebilecegimiz.Mobilyalarimin köse takimi ve renklerinin kirmizi olmasini istiyorum ates kirmizisi..Mutfagimizinda kirmizi olarak dösenmesini istiyoruz ve genis ve ferah bir mutfak olmasini istiyoruz. En büyük istegim ise evimde iki kisilik sinema odasi olmasi.. Orada kankimle oturup rahat rahat film seyretmek istiyorum...BiggrinBiggrin

Bahçemizin ise:
Her kösesinde agaç istiyorum.Çimenlik bir yer olmali.Yemyesil bir bahçe.Bir tane havuz ve havuz basina da üstü kapali bir salincak istiyorum ama salincak rengarenk olmali..Balkonum için bahçeye bir sarmasik ekecegim balkonumun kenar demirlerini sarmasi için.Ayrica evimin bahçeden giris kapisi içinde kapini üst tarafini sarmasi için beyaz ve kirmizi iki çesit sarmasik gül ekmek istiyorum....

Benim Kore 'deki ev hayallerim böyle ..
Hadi simdi sizde hayalini kurdugunuz evi anlatin.
Bakalim sizin ne gibi seyler düslüyorsunuz?OnayOnay

Sen çok sey istiyorsun. :d
Siradan bir ögrenci evi isterim.Apartman dairesi olsun.Birlikte kaldigim 2 tanede kiz arkadasim olsun.Çok dolu olmayan ama bosta sayilmayan sadelikte bir dizayni olsun.Küçük ve sirin olsun.Bir de merkeze yakin olsun.Bu kadar. Smile
Bende bahçeli ama çok büyük olmayan bir ev isterim, dogayla iç içe. Smile
Arkadaslar ekledigimiz resimlerin boyutlarina dikkat edelim çok büyük resimler ekledigimiz takdirde sayfa geç açiliyor lütfen...
Hele bir Kore'ye gidebileyim de o zaman düsünürüm. Biggrin Paylasim için tesekkürler. Onay
Ben Güney Kore'de bir evim olsun da nasil olursa olsun diyenlerdenim. Biggrin
Ama klasik eski tip Kore evlerini daha çok begeniyorum.Onlardan bir tane olsa yeter de artar bile.Saray gibi olan evler de çok güzel.Ama bence en güzeli tarihi evler. Biggrin
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost
(18-09-2009, Saat: 16:59)prenses sosono yazdı: Arkadaslar sizce Kore'deki eviniz nasil olmali??

Arkadaslar biz Kore'ye en yaki arkadasim olan Gökçe'yle gitmek istiyoruz.Herseyi ayarladiktan sonrada kismetse oraya yerlesmek en büyük dilegimiz..
Iste benim evim:

Ben Kore'de yasayacagimiz evin 2 katli olmasini istiyorum..Ayrica ön tarafinda 2. katinda büyük bir balkonum olmali oturum kahve içebilecegimiz.Mobilyalarimin köse takimi ve renklerinin kirmizi olmasini istiyorum ates kirmizisi..Mutfagimizinda kirmizi olarak dösenmesini istiyoruz ve genis ve ferah bir mutfak olmasini istiyoruz. En büyük istegim ise evimde iki kisilik sinema odasi olmasi.. Orada kankimle oturup rahat rahat film seyretmek istiyorum...BiggrinBiggrin

Bahçemizin ise:
Her kösesinde agaç istiyorum.Çimenlik bir yer olmali.Yemyesil bir bahçe.Bir tane havuz ve havuz basina da üstü kapali bir salincak istiyorum ama salincak rengarenk olmali..Balkonum için bahçeye bir sarmasik ekecegim balkonumun kenar demirlerini sarmasi için.Ayrica evimin bahçeden giris kapisi içinde kapini üst tarafini sarmasi için beyaz ve kirmizi iki çesit sarmasik gül ekmek istiyorum....

Benim Kore 'deki ev hayallerim böyle ..
Hadi simdi sizde hayalini kurdugunuz evi anlatin.
Bakalim sizin ne gibi seyler düslüyorsunuz?OnayOnay

Kore de siradan bir ev 400.000 Dolar.
Bahçeli, havuzlu, içinde iki kisilik sinema salonu olan dublex bir ev en az 1 Milyon Dolar..
Ama o iki kisilik sinema salonunda kankinle beraber film izlemek paha biçilmez..

Paranin satin alamayacagi seyler vardir..
Geri kalan hersey için hayal kurmak bedava. Biggrin Biggrin Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi