yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Your Home In Korea, How Should Be ?
Yoo Seung Ho'nun evinin karsisinda 3 katli gösterisli ve büyük bir bahçesi olan bir ev isterim, bir de bahçede havuz olsun yeterli. Biggrin Ama oraya gidersem otelde bile kalmaya raziyim yan odada Yoo Seung Ho olursa çok güzel olur tabi. Biggrin
Konu için tesekkürler. Opucuk Onay
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=
Benim evim Lee Min Ho'nun evinin yaninda SS501 grubunun karsisinda olsun. 2 katli ve bahçesi olsun. Belki ona bile gerek yok, Lee Min Ho ve SS501 grubunun yaninda olsun yeter, gecekonduda bile otururum.Smile
FT Island'in evinin yani olsun. Biggrin
Sade olabilir içi sorun degil. Biggrin
[Resim: ekinvi.png]
사랑해 승 리 ♥
Ekin V.I
Kore'deki evim sirin bir apartman dairesi veya Full House dizisindeki ev gibi de olabilir. Biggrin

Birde SS501'in evine yakin olmasi çok önemli. Biggrin Biggrin

Jung Min'le o zaman tanisabiliriz. :happy:

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Bende SS501'a yakin olmasini isterim ama olmadi Hyun'un ailesine de yakin olsa olur orada da görebilir.Smile
Opucuk
Evin görünüsü de Hyun'un ilgisini çekecek tarzda olsa yeter.Smile
Ben sehrin içinde lüx bir apartman dairesinde yasamak isterdim. Smile
Modern Kore ile iç içe olmak isterdim bir nevi. Smile
Hello,Hello you Infinite boy !
Ben Geleneksel Kore evi isterdim, çünkü o evleri gerçekten seviyorum ama sehir içinde yada sehre yakin olmasini isterdim.Bir de bahçesi olmasi sart.Çiçek falan yetistirmesem de o zaman galiba çiçek her sey yetistirirdim galiba.Biggrin
Hmm bir düsüneyim..Biggrin Tabiki de Oppa manzarali bir ev olsun yeter. Abaza Biggrin
🖤BTS🖤
Modernlikle tarih arasinda kalmis bir ev olsun.
Güzel ucuz bir ev olsun. Biggrin Zeytin'imle gitmek istiyoruz bizde ama gönlümüzden bahçeli bir ev geçiyor. Atkilic

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi