yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Your Home In Korea, How Should Be ?
Deniz manzarali olsa çok hos olur yani. Smile
Lüks bir semt'te-bahçesi büyük- lüks bir villa isterim..Smile
Olmusken öyle olsun degil mi?OnayBiggrin
Song II Gook Ve Papatya

Tek katli müstakil sirin bir ev olsun.Bahçesi de olmali tabiki ekip biçmek için (çok anlarim ya). Biggrin Ne çok kalabalik ne de kuytu bir yerde olsun kasaba gibi bir yerde sakin olmasi daha iyi olur.Biggrin

Galatasaraylı olmak bir din bir mezhep gibi köklü bir inançtır,bu nedenle Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum...

Taçsız Kral Metin Oktay
Valla benim için hiç önemi yok lüks olup olmamasinin.Hayal ettigim gibi o ülkede güzel bir yasantim olsun yeterli.Ama simdi hayal kuruyoruz madem o zaman söyle So Ji'min evine yakin bir yerde hatta kapi komsusu bile olur yani. Biggrin (nasil olcak onu da bilmiyorum) Onu birak kapicisi olmaya bile raziyim. Aglaelsalla
Benim evim küçük ama sirin bahçesi olan, hafif yokus bir sokakta olan bir ev olmali bahçesinin etrafinda boy hizasinda duvar olmali ve süslü demir bir kapisi olmali bahçede küçük bir salincak olmali ve bahçemde kendi sebzelerimi yetistirmeliyim. BiggrinBiggrin
Klasik eski Kore evlerinden sürgülü kapili,ahsap oymali kirmizi renkli tek katli küçük bir tanesi yeter (oraya gitttikten sonra apartmanada hayir demem hani ). Biggrin Ban
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

♥BoA♥ SNSD(Girls' Generation)♥We're S♡NE ♥

Benim evim kesinlikle Gong Yoo'nun Coffee Prince'teki çati kati gibi olmali, ben öyle evleri seviyorum küçük ama sirin.Smile
[Resim: pegiimza.png]
Benimki Kore'de olsun, bana ait olsun; bir de güzel bir isim olsun sonra çalisir daha güzel hale getiririm. Ama en önemlisi Kim Jeong Hoon'a yakin olsun gerçi uzakta olsa da benim kalbim her zaman onunla.
Orada olsuni içinde yasanacak sekilde olsun tamamdir... (Bir de Bi Rain'in evine yakin olursa degmeyin keyfime. Opucuk )
Benim evim müstakil olsun..2 katli.Tavan kati olsun.Içinde özel kitapligim olsun..Bahçesi olsun.Her türlü çiçegin bulundugu..Dalbasti agaci olmazsa olmaz.Biggrin Birde içine Heo Young Saeng'i koyarsak muhtesem bir ev olur.Kalp
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi