yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Your Home at Korea
26 sonrasi tam benlik. Yerimde duramam gezmek yeni yerler gezmek harika...
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Sirali evler mi_?? :S
Sagol güzel bir testti. ;)
Sirali Evler çikti.
Tesekkürler paylasim için.
Al bakalim bana çikan;
21-25
Sen çok mütevazisin, fark etmez.Yasadigin ortam tabi biraz düzenli olmali. Hayatta herseyden zevk alabilirsin, ayrica güvenlik de önemli. Biraz merkezde olsan fena olmaz.
27 Smile 26-Sonrasi:
Yazlik.
Sen çok mütevazisin.Farketmez yasadigin ortam.Tabi biraz düzenli olmali.Hayattan her sekilde zevk alabilirsin.Ayrica güvenlik de önemli.Biraz merkezde olsan fena olmaz.

Banada bu çikti.Aslinda benim tarzim degil ama neyse artik. Gozlukgulmek
Bu arada anket için tesekkürler.Opucuk

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

26-Sonrasi:
Yazlik
Sen adeta özgürlügün efendisisin. Gelip geçici oturmak istiyorsun bir yere bagli kalmak sana göre degil.Seni özgür senii. Hayati farkli boyutta yasiyorsun.

Test süper tesekkürler. xD

26-Sonrasi:
Yazlik
Sen adeta özgürlügün efendisisin. Gelip geçici oturmak istiyorsun bir yere bagli kalmak sana göre degil.Seni özgür senii. Hayati farkli boyutta yasiyorsun.

~Evet tam bana bir göre seçenek.Biggrin Durdugum yerde duramam, eglenmek ve macera benim yapi tasim. Biggrin
21-25:
Sirali Evler
Sen çok mütevazisin.Farketmez yasadigin ortam.Tabi biraz düzenli, olmali.Hayattan her sekilde zevk alabilirsin.Ayrica güvenlik de önemli.Biraz merkezde olsan fena olmaz.

Bana çok uyuyor.
MinozM
26-Sonrasi:
Yazlik
Sen adeta özgürlügün efendisisin Gelip geçici oturmak istiyorsun bir yere bagli kalmak sana göre degil.Seni özgür senii. Hayati farkli boyutta yasiyorsun.

Güzel bir test eline saglik. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi