yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Your Home at Korea
Gerçekten 2.sik tam benlik. Mütevazi güzel bir ev. Insallah gidersem böyle bir evde yasamak istiyorum. Test güzeldi. Senin testlerin gerçekten zevkli oluyor. Tesekkürler...
Aslında bir insanın sevgisini kazanmak TEBESSÜM kadar kolaydır...
Yazlik
Sen adeta özgürlügün efendisisin. Gelip geçici oturmak istiyorsun, bir yere bagli kalmak sana göre degil.Seni özgür senii. Hayati farkli boyutta yasiyorsun.

Tam benim bu iste, Test için tesekkürler.
SS501
F.T.ISLAND
BİGBANG
JYJ
Yazlik çikti. Biggrin
26-Sonrasi:
Yazlik
Sen adeta özgürlügün efendisisin. Gelip geçici oturmak istiyorsun, bir yere bagli kalmak sana göre degil.Seni özgür senii. Hayati farkli boyutta yasiyorsun.

Lüx Apartman çikti ancak cevaplari dogru söylemedim. Çünkü yazlik çikacagini biliyordum ama yazlik bana göre degil ki ben özgürüm ama Kore'ye baglanmak istiyorum. Biggrin
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
26-Sonrasi:
Yazlik
Sen adeta özgürlügün efendisisin. Biggrin Gelip geçici oturmak istiyorsun bir yere bagli kalmak sana göre degil.Seni özgür senii. Hayati farkli boyutta yasiyorsun.

Iste bu benim! Onay
26-Sonrasi:
Yazlik

Bana da bu çikti. Biggrin Tam beni anlatiyor. Biggrin Aslinda saraya benzeyen ya da küçük geleneksel bir evde yasamak isterdim.Ama hayati farkli boyutta yasamak her zaman tercihimdir. Biggrin
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost
26-Sonrasi:
Yazlik
Sen adeta özgürlügün efendisisin. Gelip geçici oturmak istiyorsun bir yere bagli kalmak sana göre degil.Seni özgür senii. Hayati farkli boyutta yasiyorsun.

Evet özgür olmak. Super Tam benlik.BiggrinOnay

Tesekkürler...
Testi begendiginize sevindim gerçekten...Eglencenin merkezi Feyza 24 saat açiktir. Istediginiz konuda test yapmaya çalisirim sadece bir öm yeter.Biggrin
[Resim: cf2f03b4.gif]

Test çok güzelmis.Onay
Evet özgür bir kisiligim ama Kore'ye bagli kalmak tam bana göre.Biggrin
[/align]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi