yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Your Home at Korea
26-Sonrasi:
Yazlik
Sen adeta özgürlügün efendisisin.Biggrin Gelip geçici oturmak istiyorsun bir yere bagli kalmak sana göre degil.Seni özgür senii.Biggrin Hayati farkli boyutta yasiyorsun.
26-Sonrasi:
Yazlik
Sen adeta özgürlügün efendisisin.Biggrin Gelip geçici oturmak istiyorsun bir yere bagli kalmak sana göre degil.Seni özgür senii.Biggrin Hayati farkli boyutta yasiyorsun.

çikti Smile
영원히...

[Resim: q62.gif]

''Benim müziğim sensin.''

EXO
infinite

21-25:
Sirali Evler
sen çok mütevazisin.Farketmez yasadigin ortam.Tabi biraz düzenli olmali.Hayattan her sekilde zevk alabilirsin.Ayrica güvenlik de önemli.Biraz merkezde olsan fena olmaz.

Biggrin

always your MINE.

26-Sonrasi:
Yazlik
Sen adeta özgürlügün efendisisin. Gelip geçici oturmak istiyorsun bir yere bagli kalmak sana göre degil.Seni özgür senii.Hayati farkli boyutta yasiyorsun.

Bu çikti.^^
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
26-Sonrasi:
Yazlik
Sen adeta özgürlügün efendisisin. Gelip geçici oturmak istiyorsun bir yere bagli kalmak sana göre degil.Seni özgür senii.Hayati farkli boyutta yasiyorsun.

Tam paçasindan yakaladim 26 ile ben buyum iste yaa Biggrin
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
Yazlik

ahaha bu özgürlügüm yüzünden annem kesecek beni Biggrin Biggrin

alın beni. istiyorum sadece
26-Sonrasi:
Yazlik
Smile Smile Smile Smile Smile
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?
21-25:
Sirali Evler
sen çok mütevazisin.Farketmez yasadigin ortam.Tabi biraz düzenli olmali.Hayattan her sekilde zevk alabilirsin.Ayrica güvenlik de önemli.Biraz merkezde olsian fena olmaz.

Sasirdim.:d
25 sonucum.. Smile ilginc bi yaklsim olmus Biggrin tesekkürler
Gerçek olan içimdeki bu boşluk mu? Değil! Bir şey var, ama eksile eksile var.
21-25:
Sirali Evler... Biggrin Tesekkürler. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi