yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Your Favourite Korean Dramas
Benim de My Girl... Biggrin
Saraydaki Mücevher... I'm Sorry, I Love You... Winter Sonata... A Love To Kil... Autumn Tale... Coffee Prince... Düslerimin Prensi... Full House... Green Rose... My Girl... Sarayin Rüzgari... Bu dizileri izleyip begenmemek gibi bir lüksüm yok, hepsi bir harikaydi.

Denizler imparatoru... Beethoven Virus... Boys Over Flowers... Devil Beside You... Goongs... Ju Mong... My Name is Kim Sam Soon... One Fine Day...The Devil... The Snow Queen... Bu dizleride izliyorum ama alt yazilarini bekliyorum.Ilk dizi hariç... Ama altyazilari beklerken çatliyorum.

En begendigim dizi derseniz seçmekte zorlanacagim... Kusura bakmayin...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
(28-01-2009, Saat: 16:59)irfaner yazdı: Saraydaki Mücevher... I'm Sorry, I Love You... Winter Sonata... A Love To Kil... Autumn Tale... Coffee Prince... Düslerimin Prensi... Full House...Green Rose...My Girl...Sarayin Rüzgari...bU dizileri izleyip begenmemek gibi bir lüksüm yok hepsi bir harikaydi.

Denizler imparatoru...Beethoven Virus...Boys Over Flowers...Devil Beside You... Goong S... Ju Mong... My Name is Kim Sam Soon... One Fine Day...The Devil ... The Snow Queen...Bu dizleride izliyorum ama alt yazilarini bekliyorum.Ilk dizi hariç...Ama altyazilari beklerken çatliyorum.

En begendigim dizi derseniz seçmekte zorlanacagim...Kusura bakmayin...

Harika, bu dizilerin hepsini izledin mi?
Ben de kendime çok Kore dizisi izledim diyorum ama artik demiyecegim. Biggrin

Irfan abi masallah ya, izlemedik dizi birakmamissin... Tebrikler valla. Alkis Alkis
Düslerimin prensi, Sarayin Rüzgari zaten baskada Kore dizisi izlemedim simdi, yarin Zoraki Prens basliyor, onu da izleyecegim... Smile
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
Ya ben de izlediklerimin hepsini çok sevdim, süperlerdi sirasiyla: Saraydaki Mücevher, Düslerimin Prensi, I am Sorry I Love You, Full House, Sarayin Rüzgari ve yarindan itibaren Zoraki Prens... bakalim o nasil. Biggrin
Bu dünyada aptaL bir hayaL gibisi yoktur!

Zoraki Prens trt de mi basliyor?

Hepsini de çok sevdim ama Denizler Imparatorlugu, Full House, l'm Sorry l Love You, Düslerimin Prensi ve Beethoven Virüs en begendiklerimdi.
(28-01-2009, Saat: 22:07)asi melek yazdı: Zoraki prens trt de mi basliyor?

Evet, trt 1 de yarin saat 13.30 da basliyor.
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
(28-01-2009, Saat: 22:09)ncire yazdı:
(28-01-2009, Saat: 22:07)asi melek yazdı: Zoraki prens trt de mi basliyor?

Evet, trt 1 de yarin saat 13.30 da basliyor.

Tesekkürler. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi