yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Young Saeng & Kyu Jong Türkiye'ye Gelsin Diyorsanız...
(10-11-2010, Saat: 1:54)ben-goz yazdı: Ben inanaiyorum onlarin bize geleceigine neden olmasin olmalari mümkün kilan Rabbim oladurur inslallahAllahraziAtkilic

Gelecek ablam Saeng gelecek bugün inaniyorum. Smile
Hepimizin tek bir mesaj atmasi dahi yeterli kaç kisiyiz yani sonuçta bizden ne kurtulur. Abaza

(10-11-2010, Saat: 1:57)Hye Woo_26 yazdı: yaklasik 20 tane mesaj yolladim Onay
Spam yapmayin ama mesaj atarken bu kadar çok atarsaniz art arda kara listeye alirlar sonra bizi. Biggrin

-Tatsuya Ueda-
KAT-TUN

Yosu F.CUZ'u seviyor (:
❤ afazi ❤ Ho Min ❤
Illaki benim yazdigimi yazmaniz gerekmiyor. Ben kisaltipta yazdim. Biggrin Bizden haberlerinin olmasi lazim. Hediye gönderdigimizi falanda yazdik. Elif ve Kübra sagolsunlar herseyi hazirladilar. Bir evet gelsin neler yapariz neler. Atkilic
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Insallah gelirler Smile Ama gelmezlerse bile bizden haberdar olacaklar. Buda cok iyi birsey. Yani gelmezlerse isyan etmeyin Biggrin
Birde hergün 40-50 mesaj göndereyim demeyin. Yasemin ablayi Kore hapislerine sokmayin Biggrin Herkesin günde 2-3 mesaj göndermesi yeterli.
Ben Kübranin hazirladigi mesaji eklemeyi unutmusum..
Herkes bunu gönderse daha iyi olur.

Hi!
We are fans from Turkey. There are a lot of k-pop fans here in Turkey.
At our site (korea-fans.com) there are more than 30,000 members. And also we know that
there are fans who are not a member of our site. K-pop is very loved here in Turkey. There is a
TV channel (NumberOneTV) which shows k-pop group's music videos with our request.
Also there's a magazine(Trendy) that gives away k-pop groups posters with our request too.
Here in Turkey among K-Pop groups SS501 has the biggest fan club. A lot of k-pop fans
love SS501 and willing to go to their concerts and fan meetings. And we even sent gifts for SS501's 5th
anniversary last year to DSP Media. So we heard that B2M Entertainment will hold fan meetings for
Heo Young Saeng and Kim Kyu Jong at a lot of Asian countries. Turkey is also in Asia. And we want
them to come to Turkey and have fan meetings here too.
Please contact us.

[email protected]
[email protected]

Tesekkürler Elif ilk mesajdaki fotograftan sail bakip da yazacagim diye düsünüp duruyordum. Biggrin Allah razi olsun. Smile
Spam yaparsak Yasemin abla hapse mi düser bunu ögrendigim iyi oldu. :P Zuhaha

-Tatsuya Ueda-
KAT-TUN

Yosu F.CUZ'u seviyor (:
❤ afazi ❤ Ho Min ❤
Spam olmasin lüften. Günde bir tane atsaniz yeterli. 2-3 bile fazla. Kore'ye girisimi yasaklarlarsa görürsünüz gününüzü. :img-hysterical:
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
bunu ögrendigimiz iyi oldu bu arada spam ne demek ?
(10-11-2010, Saat: 2:10)Hye Woo_26 yazdı: bunu ögrendigimiz iyi oldu bu arada spam ne demek ?

Istenmeyen mail demek. Smile Bizi istenmeyen yaparlarsa hiç yollayamayiz. Sarhos
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Süper ya çok heyecanlandim. Atkilic
Deniyecegim insaallah olur. Allahrazi
Gelmeseler bile bizden haberlerinin olmasi çok güzel.

Istedigimiz kadar gönderilebilir mi?

Çok tesekkürler. Opucuk
Insallah gelirler.. Bende mail attim. Smile Çok süper olur gelebilirlerse.. Atkilic
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Onelen tesekkürler bilgi için dediklerine uyacagim ...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi