yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
You Will Go To Korea, But You Can't Come Back To Your Country Again. Will You Accept?
You Will Go To Korea, But You Can't Come Back To Your Country Again. Will You Accept?

Kore'ye Gideceksin Ama Bir Daha Ülkene Geri Dönemeyeceksin. Kabul Eder Misin?

Kore'ye gideceksiniz ama size giderseniz bir daha ülkenize dönemeyeceginiz söyleniyor.Gitmeyi kabul etmez misiniz yoksa geri dönememek pahasina bile olsa oraya gider misiniz?
Ay tabiki de giderim bu firsat kaçar mi ama orda geçinmek için 3000 euro civari birsey kazanmak gerekiyormus.
Heo Yi Jae (Yang Soon Ae) Fan Clup&Kim Jeong Hoon Fan Club&Jang Geun Suk Fan Club&2Ne1 Fan Club&Yoon Eun Hye Fan Club&MBLAQ Fan Club&You're Beautiful Fan Club&Boys Over Flowers Fan Club&Kim Bum Fan Club%My Fair Lady&U Kiss Fan Club
Ben kabul etmem cennet vatanimdan vazgeçmem.
Ne yalan söyliyim bazen Türkiye'de durmak istemiyorum her yönden bir gerileme oldugunda içimden buralari birakip gitmek geliyor ama sonuçta burasi vatanim ve beynim bazen beni kandirmaya çalissa da ben asla temelli olarak gitmeyi düsünmezdim en basta ailemi nasil birakirim diye düsünürdüm ama mutlaka böyle bir sansi degerlendirmek için en azindan 2-3 ay kalmayi isterdim insallah da gidebilirim.
Güzel bir konu olmus tesekkürler.Smile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Valla ne yalan söyleyim bende gitmek isterim.
Ülkemi birakamayacagimi düsünüyorum bazen ne kadar üzülsem de ülkem adina yine de tamamiyla gidemem her zaman geri dönecegim tek siginagim benim vatanim! Biggrin Geri dönmek kosuluyla her zaman giderim. Onay
İmzanız kurallara uygun olmadığı için kaldırılmıştır.
Geri dönmemek kaydiyla gitmeyi asla ve asla kabul etmem Smile
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
O anki ruh halime bagli Biggrin

Angel  Buralar hep dutluktu...
Tamam Kore ' yi çok seviyorum hemde çok ama bu vatan sevgisinin önüne geçemez .. Hiçbir zaman !!
geri dönememk olmaz ya :d ben koreyi çok severim ama türkiyeye hiç dönememk çok kötü bisi sonuçta alistigim hersey burda :d

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi