01-03-2012, Saat: 17:00
Suan almanyadayim burayi birakip gidebilirim. 
Ama türkiyede olsam asla böyle bir sey söz konusu bile olamaz yani
.

Ama türkiyede olsam asla böyle bir sey söz konusu bile olamaz yani
.
I love BIGBANG.
|
You Will Go To Korea, But You Can't Come Back To Your Country Again. Will You Accept?
|
|
01-03-2012, Saat: 17:00
Suan almanyadayim burayi birakip gidebilirim.
![]() Ama türkiyede olsam asla böyle bir sey söz konusu bile olamaz yani .
I love BIGBANG.
01-03-2012, Saat: 17:04
Bu soruyu bide Korelilere sormak lazim. Onlar gelir miydi ? Bence hayir..Koreyi ne kadar seversem seveyim sadece turistik bi yer olarak baktim.Hadi vatanimi biraktim gittim diyelim. Gelenek göreneklerimiz ne kadar benzesede Türk insani orda aç kalir. Damak zevkimiz Korenin tam zitti.Ben bunlari neden söylüyorum kararsiz kalanlar var olaya her boyutuyla bakmak lazim. Bazilari Kore sevgisini asiriya kaçirmis onlarada burdan Herseyin fazlasi zarar diyelim.Vataninin kiymetini bilmek lazim
01-03-2012, Saat: 17:10
Her ne kadar sevsek de Koreyi , bizim ülkemiz de bir güzel
Gezmek için gitmenin haricinde temelli gitmek Özlerim ben ülkemi
01-03-2012, Saat: 17:12
yapamam ülkemi terkedemem ailemi birakamam
01-03-2012, Saat: 17:13
ben seve seve giderim.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ LEE CHANGSUB
01-03-2012, Saat: 17:40
Asla kabul etmem. Ande!!! Ilerde gitmek için bir sans elde ederim ya da edemem ama güzelim vatanimdan vezgeçemem.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük.
Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. MEVLANA
03-03-2012, Saat: 19:34
Asla ve asla kabul etmem... Güzel ülkem dururken <3
03-03-2012, Saat: 19:38
Öyle sadece gezmek için gidip birkaç ay kalmam. Bir dönem orada yasayabilirim; ama temelli yaanir mi, bilemiyorum. Uyum saglamaya da bagli biraz.
22-07-2012, Saat: 21:07
gercekden kabul etmezdim koreyi gercek vatanim gibi sevsemde belki hepinizden cok sevuyorum fakat banim zaten bir ulkem,vatanim var ve ondan hic bir zaman vaz gecmem.biliyorumki bir gun gelir ozlerim.bizde bir ata sozu vardir:"gezmeye qerib olke,olmeye veten yaksi"
SoomaFatma Saranghe
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|