yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
You Will Go To Korea, But You Can't Come Back To Your Country Again. Will You Accept?
o anki ruh halime bagli... eger buralardan bikmis bi halim varsa düsünmeden evet derim... Atkilic ama yinede birakip gitmem herhalde Biggrin.... özlerim ben burarlari ya.. :img-bee:
ben oncelikle ozur dileyerek baslamak istiyorum vatanimi elbette cok seviyorum hemde cok seve seve onun icin ölürüm benim demek istedigim insanlar acimasiz zaman kotu cevremdeki insanlardan okadar aci cektimki sirf onlardan uzaklasmak onlari bi daha gormemek bana daha fazla aci cektirmesinler diye arkama bile bakmadan hasret cekmek pahasina geri donmemeyi bile kabul edbilirim yetrki uzagimda olsunlar insan yasamadan bilemez
Dönmesem de olur Biggrin Yani kabul ederim ben Sarhos
Nasil olsa burada beni özleyecek kimse yok Dodgy

hongkira'yı dinliyordum aklıma geldiniz
aslinda tek hayalim koreye gitmek .zor bi soru ama ailemde gelcekse neden olmasin .sonucta her ayni gezegende olcamproblem yok.Gozlukgulmek
Asla!!
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.SUPER JUNIOR
Ben bu soru için oturup bir an düsünmem.Ailem yanimda veya degil...
Bundan -çok daha önemlisi- vatan topragindan nasil ayri kalirim ömür boyu?
Bunu göze alamam.Kabul etmezdim.

Kesinlikle kabul etmezdim...
benim düsünmemm lazim bir daha vatanina dönmemek kötü bir sey olsa gerekAglaelsalla
[Resim: ddddceb.png]
tabiki hayir
Kore'yi seviyoruz ama ülkemi daha çok. Bülbülü altin kafese koymislar "ah vatanim" demis...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi