K oreye gidebilmek için herseyi yapardm ama ailem ve bazi istisnalar disinda tabi...
Kore sevgisi baska bisey ugrunda bazi seyleri feda edebiliyorsan

Kore sevgisi baska bisey ugrunda bazi seyleri feda edebiliyorsan

|
You Will Go To Korea, But They Want Something In Return, What Will This Be?
|
|
K oreye gidebilmek için herseyi yapardm ama ailem ve bazi istisnalar disinda tabi...
Kore sevgisi baska bisey ugrunda bazi seyleri feda edebiliyorsan ![]() ![]()
K oreye gidebilmek için bana desinlerki 5 km yüz iç durmadan valla iç çekilmem yaparim ama daha fazla abartmayim yani
( valla aklima gelen bu )
(PARANIN NE ÖNEMİ VAR??? MÜHİM OLAN MİKTARI
(SEVMEYİ...bilmiyorsan...TAŞİMA...o...YÜREĞİ..hayat mücadelesi...)
27-06-2009, Saat: 11:48
9 yillik oyuncak bebegim,ailem ve abarti seyler disinda istedikleri her seyi yapardim.
benim için büyük kayip olan bilgisayarimi istedikleri kadar açmazdim.cep telefonumu alabilirler,ev telefonunu kapatabilirler,ev temizlerim vs vs
LeeMin Ho-Kim Jeong Hoon-Yoon Eun Hye-Kim Joon-Boys Over Flowers-Kim Bum-My Girl-Lee Dong Wook-My Fair Lady-Korea-FANs-DÜşlerimin Prensi-FUll House-Denizler imparatoru-So Ji Sub Fanları-♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥
27-06-2009, Saat: 11:55
SEVDIKLERIMLE ILGILI OLMAYAN HER SEYI YAPARDIM.AMA KOREYE GITMEK IÇIN ÖLÜRÜM.GIDIYIM Ondan sonra öldürebilirler
MÜHÜRDAR Mİ SHİL=BİRİCİĞİM
EFENDİ BİDAM=CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM Uzakta olmam hiç bir seyi degistirmiyor çünki kalbim sizinle hayatimin tek gerçekleri
27-06-2009, Saat: 12:08
valla herseyi yapardim
ben ailemle anlastim K ore ugruna mütis bir seyden vazgectim bunlardan bir tanesi 1 yil maç kombine biletimi biraktim
ama ziyani yok bi yil izlemeden durabilirim ama bundan daha önemli bir seyden vazgectim z aten bana bitek o agir geldi ama pisman degilim
27-06-2009, Saat: 19:34
Koreye gidebilmek için manevi degerlerim hariç maddi olarakta aileme sevdiklerime zarar vermeden gitmeyi isterdim ayrica hayliim turist olarak oraya gitmke degil ulualar arasi iliskiler yada dis politika okuyup konsolos yada diplomat olarak gitmek insallah olurum vede insallah giemek isteyen herkese rabbim nasip eylesin...
27-06-2009, Saat: 20:04
Yapabilecegim herseyi yapardim karsiliginda
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
valla K oreye götüreceklerse pahali seylerimi vermem ..niye veriyimki onu satar uçak biletini alirim..
heralde onlara bir sakiz veririm yada bir çift küpre(sahtelerinden )
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|