yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
You Will Go To Korea, But They Want Something In Return, What Will This Be?
Ucunda Yunho'mu görmek en azindan konserine gitmek varsa her seyi ama her seyi yaparim Biggrin
Yunho Oppa!! <3
49 Days'teki gibi ama geceleri bedenimi kullanmalarina izin verirdim. Biggrin Jung Il Woo'mun yanina gideceksem haftada 3 gün kesintisiz bedenimi kullanabilmelerine izin verirdim. Biggrin Her sey ruh bekçim için. hysterical
Park Jung Min'le her gün Kore'yi gezmem gerekiyormus. Kalp
Biriktirdigim tüm posterlerimi ve yildizlarimi verirdim.Ben ordan yeni albümler, posterler alirim nasil olsa.Hemde yildizima kavusurum.
Belki korkuları hayallerimiz boğar.
T.O.P den imzali resim getirmem gerekiyormus Smile
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
super junior konserinde sahneye atlayip 'ben deliyim' demek çok zor ama donghae için bunu yaparim.sonunda da çünkü koreye donghae ye onu sevdigimi söylemek için geldim Smile derim

ben:kiminle evlenecekmişsin bakayım???
donghae:seninle tabiki seninle MARRY ME !SARANGE BETÜL

Smile

Bilemedim ki. Saskin

Valla hayatımdaki özel şeyler haricinde herşeyi yapardım işin ucunda Kore var sonuçta.... hem ben hayatımı Kore'ye bağlamışım zannederimki bütün istekleri kabul ederdim... Hele de yakışıklı bir oppa istiyorsa Biggrin Biggrin Biggrin
Karanlık Tüneldeyim Ve Tek Işığım Sensin OPPA
arkadaşlar çoğu şeyi kazanırken, bazı şeyleri kaybedersin. Hayatta öyle seçimler yapmalıyız ki, kazandığımız şeyler, kaybettiklerimize değsin bence kore için nelerise kayb ede bilirim çünkü kazandığım şey buna değerSmile
SoomaFatma Saranghe
Img-in_love 
Utangaç Para istemesinler de ne olursa olsunSouth Korea
[Resim: ZMXZGA.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi