yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
You Will Go To Korea, But They Want Something In Return, What Will This Be?
bana yurtdisindan gelen bazi özel esyalarimdan bir kaçini verebilirim mesela Smile
''Sevdigim kisiye ona herkezin içinde sevdigimi söylemem'' iste bunu yapardim Kore'ye gitmek için Gozlukgulmek
Hello,Hello you Infinite boy !
Oppamin pcdeki resimlerinden birini verirdim Smile oraya gidince gerçegini göstermek sartiylaa Biggrin
Ben saglikçiyim.Gerçi daha yeni Lise 2. sinifa geçtim ama benim koreye gitmem bayagi zaman alir.Meslegimi elime aldigim zaman olursa.Bir hastanede çalisabilirdim. Smile Ya da Karsiliginda G Dragon'un çilginliklarina tahammül etmek onun düet yapmak dans etmek olabilir.Çok zor bir sey nasil kabul edebilirim bilmiyorum Biggrin Göbek ata ata giderim vallaha Biggrin
hmmm. bilmiyorum ama herseyin bir siniri var o sinirlarimi geçmedikten sonra istedikleri seyi belki yaparim.

Close your eyes
Open your heart... ~!
| Sdyney MUGERWA | O benim siyahi bir dostum,kardeşim,arkadaşım,ailem kısacası herşeyim...!~

Hayat denilen kara deftere,beyaz bir kader yazan...

| SN kardeşliği ~ |

İmkansız sadece biraz zaman alır! Smile
Bilmem isticekleri seye bagli Biggrin Çok biseyim yok aslinda yapardim sonuçta basariya giden yolda hersey mübahdir Onay
Laptopumu asla vermemBan Ama modemimiz olabilir, sonuçta 1 tane yedegi var:img-hysterical:
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Ailem, Yumi'm, Kaplumbagam Xander, telefonum ve kitapligim disinda her seye el koyabilirler + Ev isi disinda her seyi yaptirabilirler. Biggrin
bilgisayarim yada telefonum olabilir yada kendim kadar deger verdigim makyaj malzemelerimBiggrin
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
benim hemen gelmemiBiggrinBiggrinBiggrin
[Resim: ddddceb.png]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi