yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
You're Beautiful / 미남이시네요 / 2009
BUGÜN BİTİRDİM SONU SÜPERDİ YHAAAA HERKEZE TAVSİYEM MUHTEŞEM BİRRRR DİZİİ MUTLAKA İZLEYİN !!!!!!!!!!!! BiggrinHappy0064
--Seviyorum YOUR EYES, Çünkü onlar VERY NİCE, bir kere LOOK AT ME, ondan sonra FORGET ME, kalbim tik tak FOR YOU, Çünkü I LOVE YOU..[/color][/size]
[Resim: SNSD-girls-generation-snsd-17423301-1280-800.jpg]
Süper bir diziydi tanıtım güzel olmuş eline sağlık Smile
arkadaşlar ne kadar izle desede izlememiştim şimdiden yong hwa aşkına izliyorum 9. bölümdeyim . ve çok sevdim tavsiye ederim Smile

Winamp'ıma konan mavi kelebek .
o.O

Hello to myself .*

Ben izlemiştim.Biggrin
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
eklemeden de geçemeyeceğim bir o başroldeki çocuğun ciddi ciddi go mi nam demesine hasta oldum .Birde jeremy'e çok güldüm şuana kadar ama Biggrin

o.O

Hello to myself .*

You're beautiful izlerken çok eğlendiğim, çok güldüğüm bir diziydi Biggrin ve beni Yonghwa'yla tanıştıran kıymetli dramadır Kalp şimdi düşündüm de şu an bu kadar CN BLUE delisi ve Yonghwa aşığı olmam için bir yol açmış You're Beautiful Heart
[Resim: resim2ldqp3.jpg]

C.N BLUE ****
Beni de Jang Geun Suk'la tanıştıran dizidir. Onun mimiklerini hal ve hareketlerini, huysuzluklarını ve hoş hareketlerini özellikle Go Mi Nam deyişini izlemek için boş zaman ürettiğim ve defalarca izlediğim dizidir. You're Beautiful bence tüm zamanların en iyi dizilerinden. Diğer karakterleri yerine cuk oturan bir diziyddi..Shin Wo olsun neşeli Ceremy olsun,hatta komik Menajer Ma, Koordinatör, ve Başkan Ahn,hepsini izlemek büyük keyifti.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

çok tatlılar [Resim: _chairdance__by_Link3Kokiri.gif]
Img-wink 
Harikaydı yhaa .Konusu çok iyi . Oyuncular mükemmel. Hayatım boyunca unutmayacağım bu diziyi. <3
Jeremy çok komik ve çok şeker ,Shin woo çok tatlı çok romantik Smile ,Go mi nyu çok güzeldi harika rol yapıyo Biggrin Ama Tae Kyung bambaşka bişeydi çok büyük hayranıyım onun .<3
Shy

tae kyung ' a başda o kadar uyuz olmuştumki . ama film bittiğinde o mimikler ve harika rolüyle hayran kaldım bende senin gibi. Smile

o.O

Hello to myself .*

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi