yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
You're Beautiful / 미남이시네요 / 2009
izledigim andan itibaren bnei kendine baglayan heyecandan 3 günde bitirdigim dizi.onun üzerine 3 kere daha bitirdim süpemarket sahnesi olsun,menajerin psikopat haylleri olsun benim için 1 numara (boftan sonra^^)ostleri muhtesemdir.jeremy...benim sari civcicim..shin woo romantik meleeem...tae kyung sinir bozucu keçi inatli tatli sey seni Biggrin neyse abarttim galiba ^^neyse tavsiyemdir izleyin izlettirirn ^^

Çok güzel bir dizi ilk önce "bir basliyayim bakalim nasil bir seymis" diye basladim.Ama sonra o kadar çok begendim ki 3 günde dizi bitti. Çok begendim. Herkesin izlemesini tavsiye ederim.
Dizi çok güzel..severek izlesemde ,dizide çok hatalar var...son bölümde herseyi oldu bittiye getirip bitirdiler...Go Mi Nam'la abisini ayni karede görmek isterdimmm.Dizide ki birçok eksikleri yazmamin hiç bir anlami yok.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
Jang Keun Suk'u tanimama, hayran olmama sebep olan dizi Smile çok sevdim, her seyiyle çok güzel, keyifli bir diziydi... favorilerim arasinda üst siralarda yerini aldi Biggrin
[Resim: 7p3u.png]
ARKADASLAR SECRET GARDEN MI DAHA GÜZEL YOKSA YOU ARE BEATIFUL MU?IKISINEDE SÜPER DIOLAR AMA...
--Seviyorum YOUR EYES, Çünkü onlar VERY NİCE, bir kere LOOK AT ME, ondan sonra FORGET ME, kalbim tik tak FOR YOU, Çünkü I LOVE YOU..[/color][/size]
[Resim: SNSD-girls-generation-snsd-17423301-1280-800.jpg]
(17-04-2012, Saat: 15:45)luckygril2112 yazdı: ARKADASLAR SECRET GARDEN MI DAHA GÜZEL YOKSA YOU ARE BEATIFUL MU?IKISINEDE SÜPER DIOLAR AMA...

Ikisi de güzel,ama benim düsünceme göre You're Beautiful daha güzel.Secret Garden biraz fantastik.Secret Garden'in ilk bes bölümünde sikilmis,birkaç ay sonra besinci bölümünden devam etmistim.Yani benim için 5.nci bölümden itibaren güzel ilerlemeye baslayan dizi.

You're Beautiful ise güzel degildir ön yargisiyla baslayip ilk anda favorim haline gelen neden bu zamana kadar izlememisim dedirten 10 numara dizidir benim için.Ilk bölümünden baslayip kisa sürede hepsini bitirdim.Daha sonra ise birkaç daha izledigim dizidir.

(22-03-2012, Saat: 16:52)Kuzeykutbu yazdı: Dizi çok güzel..severek izlesemde ,dizide çok hatalar var...son bölümde herseyi oldu bittiye getirip bitirdiler...Go Mi Nam'la abisini ayni karede görmek isterdimmm.Dizide ki birçok eksikleri yazmamin hiç bir anlami yok.
Katiliyorum.Birkaç tane de sahne hatasi var.Bütün bunlara ragmen güzel diziydi.Ayni tadi verebilecek baska dizilerde olsa...
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Izledigim ikinci korea dizisi Biggrin
yaa secret garden nasıl bi dizi yaa ??
(19-05-2012, Saat: 18:00)shin_chaekyung yazdı: yaa secret garden nasıl bi dizi yaa ??

Yine bu bolumde Secret garden isimli bir konu var. Oradan bakip bilgi edinebilirsin.
(19-05-2012, Saat: 18:03)Seyma18 yazdı:
(19-05-2012, Saat: 18:00)shin_chaekyung yazdı: yaa secret garden nasıl bi dizi yaa ??

Yine bu bolumde Secret garden isimli bir konu var. Oradan bakip bilgi edinebilirsin.

yaa ben aslında biraz biliyorum ama pek ilgimi çekmedi çok güzel diyorlar bu yüzden izlemelimiyim karar veremiyorum Dodgy

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi