yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yoon Hee-soong / Chae-kyung'un Arkadaşı (Dan Ji 단지)
çaykolik yazdı:
eda yazdı:
.Tukarikashi. yazdı:evet cok seker dizide bu kiza da cok guluyorum Biggrin

bir de bu koreliler niye bu kadar zayif Confuseddaha 48 kilonun ustunde birini gormedim Biggrin

yediklerindendirBiggrinAsyalilarin yapisi öyle minyon dicem ama boylari pek minona girmiyorBiggrin bide kendilerine dikkat ediyorlardir onlar hersabah mutlaka egzersiz yapiyorlar(asyalilar)...
ayni seyi ben soracaktim simdi =) bunlarda balik etli hanim kavrami da yoktur allah bilir Biggrin bence en iyisini yapiyorlar o yüzden yasiyorlar 100 sene Biggrin biz de 70 ini geçene fuzuli yer kapliyor dünyada diye bakiyorlar Biggrin

ayy koptum ya süper yorum yapmissin BiggrinBiggrinbalik etli hanim BiggrinBiggrin
bu kiz fazla güzel degil ama çok sirin ya prensesin 3 arkadasinida seviyorum
[Resim: r0VCj.gif]
[Resim: danji3.jpg]
[Resim: danji2.jpg]
[Resim: danji.jpg]
[Resim: 20070817084846721e7_093044_0.jpg]

Angel  Buralar hep dutluktu...
resimler için tesekkürler fazla güzel degil demistim aam son resimde süper çikmis
[Resim: r0VCj.gif]
bu kizin sevimliligi sirinligine bayiliyorum
her sey güzellik mi arkadaslar çok eglenceli bir karakter çizgi filmden firlamis gibi bu gün gene çok tatliydi
Ji JiN hEe *Im Ho (Kral Joong jong) *Park Eun Hye*Kim Jeong Hoon *Full house *SungKyunKwan Scandal * Yoon eun hye*
jeju ısland*~Coffee Prince Fan Club~

[Resim: rooftopprincecopy.png]

AY Bu kizi izlerken gülmekten kiriliyorum acayip komik ya hele elindeki pembe aynasiyla daha bi komik oluyor Biggrin
Her gördügümde gülesim geliyor kendimi tutamiyorum allah askina fotolara baksaniza ne kadar da seker çok komik bu kisa bayiliyorum beni hep güldürüyor dizinin ilk baslarinda Chae-Kyeong da çok gülüyordum o kadar komik seyler yapiyorduki shin çok hakli Chae-Kyeong BIR KOMEDI FLIMINDE OYNAMALI çok yakisir ona Biggrin
ya bence çok çocuk gibi dvraniyo digerleri biraz olsun nasil davranacaklarini biliyolar ama o kiz bilmiyoBiggrin ama yinede iyi diziye renk katiyo bence.....
Evet Ya Çok Çilgin Ve Sürekli Gülüyor..
Çok bicir bicir bir kiz ve çok tatli gözlerini kisinca daha seker oluyor..Smile
İmzanız 400*103 boyutundan büyük olduğu için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi