yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yoon Hee-soong / Chae-kyung'un Arkadaşı (Dan Ji 단지)
evet cok seker dizide bu kiza da cok guluyorum Biggrin

bir de bu koreliler niye bu kadar zayif Confuseddaha 48 kilonun ustunde birini gormedim Biggrin

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
resimler için tesekkürler.. dizide çok tatli..Smile ve çok güldürüyorSmile
.Tukarikashi. yazdı:evet cok seker dizide bu kiza da cok guluyorum Biggrin

bir de bu koreliler niye bu kadar zayif Confuseddaha 48 kilonun ustunde birini gormedim Biggrin

yediklerindendirBiggrinAsyalilarin yapisi öyle minyon dicem ama boylari pek minona girmiyorBiggrin bide kendilerine dikkat ediyorlardir onlar hersabah mutlaka egzersiz yapiyorlar(asyalilar)...
bLond_anGeL yazdı:evet ya kiz çok sevecen degisik bicir bicir Biggrin VE mizmiz duruyor.

Melikeslem yazdı:çok seker benceBiggrin

cangm can yazdı:Her kiz grubunda böyle davranan biri olur.Yadirgamamak lazim.

canan yazdı:Çok seker bir kiz.Nasil desem çizgi film karakteri gibi Smile Çok severim kendisini Smile

hepinize katiliyorum
çok komik bir kiz dizide tabiSmile saolasin sedacim paylasimin için.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
eda yazdı:

yediklerindendirBiggrinAsyalilarin yapisi öyle minyon dicem ama boylari pek minona girmiyorBiggrin bide kendilerine dikkat ediyorlardir onlar hersabah mutlaka egzersiz yapiyorlar(asyalilar)...
ayni seyi ben soracaktim simdi =) bunlarda balik etli hanim kavrami da yoktur allah bilir Biggrin bence en iyisini yapiyorlar o yüzden yasiyorlar 100 sene Biggrin biz de 70 ini geçene fuzuli yer kapliyor dünyada diye bakiyorlar Biggrin
Biz Üç Kişiyiz TaMaM Mı ;bEn ,KeYfİm Ve KaHyAsI =)
ben hiç sevemedim ...
ya bu kiz benim arkadasim ecenur'a benziyorBiggrinBiggrinrofl
çok seker bi kiz
[Resim: my.php?image=cp17028he6.jpg]
zahrat yazdı:ben hiç sevemedim ...

aynen bnde:fighting29:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi