14-11-2008, Saat: 22:13
çok merak edirom shini es cinsel rolünde düsünmesi bile çok komikkk gözümün önüne geliodu çookk komik olur herhalde yha buz prensi olduktan sona öle görmek:S:S:S
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
Yoon Eun Hye ve Joo Ji Hoon'dan Yeni Bir Dizi mi Geliyor?
|
14-11-2008, Saat: 22:13
çok merak edirom shini es cinsel rolünde düsünmesi bile çok komikkk gözümün önüne geliodu çookk komik olur herhalde yha buz prensi olduktan sona öle görmek:S:S:S
14-11-2008, Saat: 22:16
rinkushikata yazdı::icon_frown:ya neden yayinlanmayacakmis ya ooff yapilir mi bu bize :icon_frown: nie yha neden niçin bu sorularin cwplarini biliosan söler msn????
21-11-2008, Saat: 0:29
ya süpermis insallah bmle bisey olur
21-11-2008, Saat: 0:31
konusuda süper harika olucak bence
21-11-2008, Saat: 0:41
angelus2097 yazdı:JJH mi kiz kiligina girecekmis aman onun kilik degistirmesine gerek yokki bende eun hye erkek kiligina girecek sanmistim. hayir o kiz kiligina girmeyecek gay takliti yapacak sadece
22-11-2008, Saat: 14:56
zaten jjh kiz kiligina girmesi saçma olmazmi
bencede hep erkek kiliogina giriyo vineyardmani izlemissen orada düslerimin prensindeki gibi sanat ve moda ile ugrasiyo
..
11-12-2008, Saat: 1:58
bi önceki sayfada yayinlanan haberlerden anladigim kadariyla proje zaten kesin degilmis, medya olayi abartmis. henüz görüsmeler yapilirken kesin gibi gösterilmis ama yoon eun hye projeyi kabul etmemis, yapimcilar joo ji hoonla da bu yüzden görüsmemisler sanirim. çünkü basrolde kesinlikle yoon eun hye'nin oynamasi isteniyomus. o da olmadigi için proje iptal edilmis...ama sadece bu degil, baska sebepler de var deniliyo haberde.
[/quote] ya bence bu ikisi sevgiliymis ve ayrilmislar ya o yüzden oynamamislardir belkide ?? üf ya ben joo ji hoon'u özledim ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|