25-10-2008, Saat: 16:43
Ne Zaman Yayinlanacagi Belli Degil Anladigim Kadariyla ..
Haberler Için Sagolun
Haberler Için Sagolun
Yoon Eun Hye ve Joo Ji Hoon'dan Yeni Bir Dizi mi Geliyor?
|
25-10-2008, Saat: 16:43
Ne Zaman Yayinlanacagi Belli Degil Anladigim Kadariyla ..
Haberler Için Sagolun
29-10-2008, Saat: 4:00
bi önceki sayfada yayinlanan haberlerden anladigim kadariyla proje zaten kesin degilmis, medya olayi abartmis. henüz görüsmeler yapilirken kesin gibi gösterilmis ama yoon eun hye projeyi kabul etmemis, yapimcilar joo ji hoonla da bu yüzden görüsmemisler sanirim çünkü basrolde kesinlikle yoon eun hye'nin oynamasi isteniyomus. o da olmadigi için proje iptal edilmis...ama sadece bu degil, baska sebepler de var deniliyo haberde.
04-11-2008, Saat: 19:00
Arkadaslar yeni dizimiz geldide konusu ve oyuncular farkli...:'(
04-11-2008, Saat: 19:04
tahmin etmistim zaten bence chae ile shin de beraber degil hayranlarin ve medyacilarin uydurmasi of of yaa ben ne kadar çok istemistim halbu ki beraber olmalarini
![]() ![]() ![]()
İmza eni en fazla 400 olmalı.
04-11-2008, Saat: 19:16
Insallah olur yaa çok yakisiyorlar birbirlerine...
![]()
♡♡Princess Shin Chae Kyung Fan♡♡
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●• *..So Ji Sub Fan Club..* Prens Shin Fan Club
06-11-2008, Saat: 16:35
ya nolur öyle olsun! hemen gelsin bizede! yeni okudum haberi yerimde duramiyorum! lütfen duyan haber alan olursa bu konuyla ilgili. bizede bildirsin!
Lee Min Ho FC Kim Jeong Hoon FC Lee Junki fan club Yoon Eun Hye fan club Lee Dong Wook fan club Boys Over Flowers fan club Kim Joon fan club SS501 Fan Club
07-11-2008, Saat: 3:19
shin chae-gyunk yazdı: ya nolur öyle olsun! hemen gelsin bizede! yeni okudum haberi yerimde duramiyorum! lütfen duyan haber alan olursa bu konuyla ilgili. bizede bildirsin! tekrar yaziyorum: bi önceki sayfada yayinlanan haberlerden anladigim kadariyla proje zaten kesin degilmis, medya olayi abartmis. henüz görüsmeler yapilirken kesin gibi gösterilmis ama yoon eun hye projeyi kabul etmemis, yapimcilar joo ji hoonla da bu yüzden görüsmemisler sanirim. çünkü basrolde kesinlikle yoon eun hye'nin oynamasi isteniyomus. o da olmadigi için proje iptal edilmis...ama sadece bu degil, baska sebepler de var deniliyo haberde.
07-11-2008, Saat: 17:53
evet insallah olur ama olsa bile türkiyede geç yayinlanir bu dizi
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
08-11-2008, Saat: 11:56
yul_askim yazdı:ne zmn basliyo tuba güresci yazdı:evet insallah olur ama olsa bile türkiyede geç yayinlanir bu dizibakin arkadaslar eger bir kaç önceki sayfayara bakarsaniz projenin kesin olmadigini ama medyacilarin abarttigini ve bazi nedenlerden ötürü projenin iptal edildigi hakkinda bilgilere ulasabilirsiniz....
İmza eni en fazla 400 olmalı.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|