.
.
.
Arkadaslar biliyorsunuzki biricik faremizin(yoochun)un dogum günü yaklasiyor
Bunun için SM e bizden haberdar olmalari için birkaç mektup gönderecegiz (birkaç=100 gibi bir rakam (ne kadar fazla olursa o kadar iyi))
Biliyorsunuzki SM e dogum günü için gönderilen büyük hediyeler kutular vs bodruma atiliyor
Bu nedenle daha etkili bir dogum günü projesi bulmuslar
Bütün turkish cassiopeialar elimizden geldigince çok sayida mektup göndercez (10 olur 15 olur
)
Bu mektuplari ptt den göndercez çok makul bir fiyata hemde
en fazla 10 tl harcarsiniz diyim
(sorunuz olursa bana sorabilirsiniz )
gelecek günlerde SM in adresinide verecegim fakat adres degisikligi olabilir düsüncesi ile adres yeniden arastiriliyor
Simdiden hepinize tesekkür ederim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar bu projeyi DBSK TURKISH CASSIOPEIA sitesi ile birlikte yapmaktayiz
Biliyorum daha bir süre var Micky'nin dogum günü için ama yine de projeyi baslatmak istedim.e ancak duyulur ,herkese yayilir.
Proje söyle ki ta Max-Yunho-Hero dan beri aklimdaydi:
Hepimiz ayni gün SM in adresine mektuplarimizi postalayacagiz.Ayni gün postlamamiz önemli ki ayni gün oraya bir yigilma olsun.Zarflarimizi özellikle daha açilmadan bile Turkish Cassiopeia oldugu fark edilecek sekilde yapmaliyiz.
Önemli bir husus daha ne kadar yollayabilirsek o kadar yollayalim o gün SM e hücum yapalim.Örnegin ben 10 adet mektup yollayacagim.Gerisi size kalmis.Kolay gelsin simdiden
Dogum Günü: Haziran 4, 1986
Mektup yollama tarihimiz:Mayis 28
Dil:Serbest(Ingilizce tercihtir...)
Gönderim Sekli: PTT (ucuz ve güvenlilik açisindan iyi )
Adres: (Adres Için Güncelleme Yapilabilir.Burayi kontrol etmeyi unutmayin arkadaslar..)
in Korean: 서울시 강남구 압구정2동 521
SM Entertainment
521, Hanyang APT
Apgujeong 2-Dong
Gangnam-gu, Seoul
Republic of Korea
BURAYA HERKES KAÇ MEKTUP YOLLAYACAGINI YAZSIN TOPLAMINA BAKALIM
Alinti
arkadaslar mektuplarin üstünde türk bayragini hatirlatacak yapistirma fon vs kullanirsaniz hepimizin türk oldugu anlasilir
Jung-hoon : 15
ceren_yung :15
ei_chan :3
maxkolik :3
azra_hero :10
özgü :3
GiSe7enem :6
^^my_hero^^: 10
^^BeTüL_YuNhO^^ :10
goddes_of_asia :10
shownodese:10
half korean:6
tugba-se7en :5
lal:3
ashiya_sano :5
chibbi : 5
toplam :116 mektup
arkadaslar mütissiniz
hepinize çok çok tesekkürler
.
.
Arkadaslar biliyorsunuzki biricik faremizin(yoochun)un dogum günü yaklasiyor
Bunun için SM e bizden haberdar olmalari için birkaç mektup gönderecegiz (birkaç=100 gibi bir rakam (ne kadar fazla olursa o kadar iyi))
Biliyorsunuzki SM e dogum günü için gönderilen büyük hediyeler kutular vs bodruma atiliyor
Bu nedenle daha etkili bir dogum günü projesi bulmuslar
Bütün turkish cassiopeialar elimizden geldigince çok sayida mektup göndercez (10 olur 15 olur
)Bu mektuplari ptt den göndercez çok makul bir fiyata hemde

en fazla 10 tl harcarsiniz diyim
(sorunuz olursa bana sorabilirsiniz )
gelecek günlerde SM in adresinide verecegim fakat adres degisikligi olabilir düsüncesi ile adres yeniden arastiriliyor
Simdiden hepinize tesekkür ederim

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar bu projeyi DBSK TURKISH CASSIOPEIA sitesi ile birlikte yapmaktayiz
Biliyorum daha bir süre var Micky'nin dogum günü için ama yine de projeyi baslatmak istedim.e ancak duyulur ,herkese yayilir.
Proje söyle ki ta Max-Yunho-Hero dan beri aklimdaydi:
Hepimiz ayni gün SM in adresine mektuplarimizi postalayacagiz.Ayni gün postlamamiz önemli ki ayni gün oraya bir yigilma olsun.Zarflarimizi özellikle daha açilmadan bile Turkish Cassiopeia oldugu fark edilecek sekilde yapmaliyiz.
Önemli bir husus daha ne kadar yollayabilirsek o kadar yollayalim o gün SM e hücum yapalim.Örnegin ben 10 adet mektup yollayacagim.Gerisi size kalmis.Kolay gelsin simdiden
Dogum Günü: Haziran 4, 1986
Mektup yollama tarihimiz:Mayis 28
Dil:Serbest(Ingilizce tercihtir...)
Gönderim Sekli: PTT (ucuz ve güvenlilik açisindan iyi )
Adres: (Adres Için Güncelleme Yapilabilir.Burayi kontrol etmeyi unutmayin arkadaslar..)
in Korean: 서울시 강남구 압구정2동 521
SM Entertainment
521, Hanyang APT
Apgujeong 2-Dong
Gangnam-gu, Seoul
Republic of Korea
BURAYA HERKES KAÇ MEKTUP YOLLAYACAGINI YAZSIN TOPLAMINA BAKALIM
Alinti
arkadaslar mektuplarin üstünde türk bayragini hatirlatacak yapistirma fon vs kullanirsaniz hepimizin türk oldugu anlasilir
Jung-hoon : 15
ceren_yung :15
ei_chan :3
maxkolik :3
azra_hero :10
özgü :3
GiSe7enem :6
^^my_hero^^: 10
^^BeTüL_YuNhO^^ :10
goddes_of_asia :10
shownodese:10
half korean:6