yukari
Anket Yi San mı Dae Soo mu?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Yi San
66.12%
80 66.12%
Dae Soo
33.88%
41 33.88%
Toplam: 121 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yi San Mı Dae Soo Mu?
bence yi san
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

bu çok zor bi soru Smile çok düsündüm ve yi san demeye karar verdim.. Smile Smile
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
dae soo tabiiki ben anti-yi_san ciyim sunshine e katiliyorum sonuna kadar anti yi-san fan club i açarsaniz seve seve katilirimBiggrin

fan of goong yazdı:
lady seo yazdı:Bencede dae soo ama songena yi sana asikSad Ya yisanda nasil songenayi sevebilir anlamiyorum hayir seviyosan evlenmicektin. Songena içinde sunu söyleyecegim bence sadece asktan çekicilikten baska karsindakinin senin için neler yaptigi da önemli ne kadar fedakarlikkta bulunabildigi. Ki yisan evlenmeyebilirdi o zaman iste yi san derdimSmile

bence yi san'in evlenmeme gibi bir tercih hakki yoktu. Çünkü esi soylu ve ülkenin ileri gelelerinden bir ailenin kizi ve evliliklerini büyük ihtimal kral karar vermistir. biliyorsunuz veliaht prens istedigi kisiyle evlenemez ki ayrica zaten songena zaten ortada yoktu ve veliaht prensler küçük yaslarda evleniyorlardi.

Ben Yi san'a oyumu verdim.

Dogru bak bunu unutmustum hatirlattigin için sagol ama yinede bence 1 insan 1 den fazla insanla evlenmemeli diger kiza yazik degil mi prensese yani. o çok seviyo yi sani. Bence yinede olmamali yisandan geçtim songena vazgeçmeliSmile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Dae Soo bence cünkü onun kadar sadik kimse bulunmaz ayricada cok karizmatik Smileyi san da iyi özellikle gülüsünü seviyorum güldügünde beliren gamzesi ona hos bir hava katiyor ama yinede kararim illaki dae sooSmile
ikisi arasinda kaldim.ikisinide seviyorum.bakalim son-gena hangisini seçecek.zamanla izleyelim ve görelim.
Yazik ya ben Yisan diyorum küçük yasta babasinin kötü bir sekilde ölümüne tanik oldu,dost oldugu ve güvendigi iki arkadasini kaybetti ve yillar sonra onlari bulabildi,sarayda o agir sartlar altinda yasadiklari, sürekli kral ve çevresindekilere açiklama yapmak zorunda kalisi ve heran düsmanlari tarafindan ölümle yasamasi ,zannedersem evliligide bu sekilde olmustur soylu ve asil birisi oldugu için prensesle evlenmesi uygun görülmüstür....Dae Soo da seviyorum ama oyum Yisandan yana

Bence ikiside gayet iyiler...Dae Soo prense karsi çok sadakatli prenste onu çok seviyor esitler yani...
tabi ki Dae soo
Yi san Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi