yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeongyang Sutbul Galbi
#1
Yeongyang Sutbul Galbi


[Resim: vZXIre.jpg]

Adres: 79, Bonghwang-ro, Gyeongju-si, Gyeongsangbuk-do

Restorantımız Galbisal gui'nin (ızgara kaburga) tanınmasını sağlamıştır.
Bu 30 yıl değerindeki işletme yöntem, gelenek ve uzmanlığı ile ün kazanmıştır.
Sadece en iyi tadımlık kaburgaları seçiyor ve daha sonra 24 saat bekletiyoruz, sıkı kalite standartlarına dayalı bir şekilde müşterilerimize hizmet veriyoruz.
Müşterilerimiz lezzetini seviyorlar, miktarından bahsetmiyoruz.
Restoranımız Seoul, Daejeon ve Busan dahil olmak üzere ülkenin çeşitli yerlerindeki gurmelerin uğrak yeri olmuştur.
Bizi ziyaret edip kaburga ve diğer mezelerin muhteşem lezzetini tadıp hayran kalan hatta bir iş ortaklığı elde etmek ya da bayilik restoranı açma olasılığı hakkında bilgi alan bir çok kişi vardır.
Tatlı olarak, ararot nişastası soğuk erişte ile bir köy kutlaması sırasında bir kase erişte yediğiniz çocukluk anılarını geri getiren bir tabak sunuyoruz.
Yüksek kaliteli ama düşük fiyatlı et servisi restoranın sahibinin yönetim felsefesidir.

English

Address: 79, Bonghwang-ro, Gyeongju-si, Gyeongsangbuk-do

Our restaurant was the one that introduced Galbisal gui (barbequed ribs).
It has more-than-30-year-worth business know-how and tradition and has gained fame on account of its specialties.
We serve only the best-tasting ribs to our customers, which have been selected based on the strictest quality standards and then matured for 24 hours.
Our customers love its taste, not to mention its quantity.
Our restaurant is frequented by gourmets from various parts of the country, including Seoul, Daejeon and Busan .
There are also many people from other cities who visit us and marvel at the magnificent taste of our ribs and other entrées, some even inquiring about the possibility of a business partnership or of acquiring and opening a franchise restaurant.
For desserts, we offer arrowroot cold noodles, a dish that brings back childhood memories of eating a bowl of noodles at a village celebration.
Serving high-quality but low-priced meat is the restaurant owner’s management philosophy.

KHJ-Kolik

Cevapla
#2
[Resim: aBJp5V.jpg]

[Resim: iWRWKF.jpg]

[Resim: cyiyc3.jpg]

[Resim: KRSFek.jpg]
Cevapla
#3
Tanıtım için teşekkür ederiz.

>>> https://www.facebook.com/pages/Korea-Fan...=bookmarks
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi