yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeonginsan Natural Forest
Yeonginsan Natural Forest

Hakkında

Chungnam, Asan'da Yeonginsan Doğal Ormanı (영인산 자연 휴양림) 1998'de açıldı. Dört mevsim boyunca (yazın su kızağı, kışın kar kızağı olarak) kullanılan kızağı ve yüzme havuzu ile bilinir. Ayrıca Yeonginsan’ın zirvesinden bakıldığında Asanman’ın manzarası olağanüstü güzeldir. Ancak kızak ve yüzme havuzu için ayrı ayrı ücret alınır. Ana tesislerinde bir böcek numune odası, bir çim kare saha, bir heykel parkı vardır. Konaklama tesisleri Orman Evi, bir de rekreasyon merkezini içermektedir.

Adres
Chungcheongnam-do Asan-si Yeongin-myeon Asan-ri San 56-1

Konaklama Kapasitesi: 2500 kişi

Web site: http://www.younginsan.co.kr/

Çeviri: sunshine

[Resim: 219217image21.jpg]

English

Presentation

Chungnam, Asan’s Yeonginsan Natural Forest (영인산자연휴양림) opened in 1998. Famous for its four-season sled and swimming pool, it is used as water sled during summer and snow sled during winter. In addition, Asanman’s scenery, when looked at from Yeonginsan’s peak is outstanding as well. However, there are separate fees for sled and swimming pool use.
For its main facilities, there is an insect specimen room, sporting equipment, a grass square, a sculpture park. Lodging facilities include the Forest House, and a recreation center.

Address
Chungcheongnam-do Asan-si Yeongin-myeon Asan-ri San 56-1

Accommodation Capacity: 2,500 persons

Homepage: http://www.younginsan.co.kr/

Kaynak / Source

[Resim: 219369image21.jpg]

[Resim: 219216image21.jpg]

[Resim: 219214image21.jpg]

[Resim: 219220image21.jpg]

[Resim: 219225image21.jpg]

Çok güzelmiş... Onay
Burası harika bir yer, tam piknik yapmak için uygun; zaten Kore'de piknik için o kadar çok yer var ki seçemiyorum vallahi... Abaza
Ellerine sağlık canım, gerçekten güzel tanıtmışsın. Smile
Paylaşım için teşekkürler. Opucuk

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Çok hoş bir yermiş gerçekten; bayıldım... Teşekkür ederiz. Gozlukgulmek
Harika bir mekan. Bayıldım. Super

Tanıtım için teşekkürler. ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi