yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeom Jang / 염장 (General)
Tesekkürler Tugba abla Yeom Jang bize tarihte rolüyle anlatigin için Smile

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Dizi 'den biraz bilgi sahibi olmustuk, sarabi içiyormus gibi göstermesi akillicaymis, ek bilgiler için tesekkürler..
tesekkürler tugba ablaAlkis
her ne kadar kötü olsa da unutulmayacak biri Smile tanitim için çok tesekkürler TugbacimSmile
ne güzel ya adamlar tarihlerinin filmini yapiyorlar hemde gerçek...yeum u unutmak ne mümkünSmile
gönlümde öyle bir aşk varki ben uyurken bile uyanık...ben gerçi mest olmuşum amma gönlümdeki her an ayık...
Tesekkürler bilgiler için.
Diziyi izledigimde çok küçüktüm.Iyi hatirlayamiyorum Yeom Jang'iBiggrin.Bilgiler için tesekkürlerSmile
●gσσηg ● αηgєℓℓ ●

●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
paylasim için tesekkürler

OnayÇok GüzelOnay
(29-01-2009, Saat: 2:02)sunshine yazdı: [size=small]Yeom Jang (Korece: 염장) veya bilinen diger adi ile Yeom Moon, Jang Bogo (Silla döneminin denizle ilgili en güçlü ve en ünlü kisisi, amirali)'ya suikast yapmasiyla taninan Silla dönemi generalidir.

Yeom gerçekte Jang Bogo'yu desteklemekteydi. Jang Bo Go, Yeom Jang'i köle olarak cezalandirmisti. Bu sebeple iliskileri bozuldu. Daha sonra Yeom, Kim Yang'in tarafina geçti. Kim Yang Silla dönemi generallerinden biriydi. Kim Yang'in talimatlari dogrultusunda Jang Bogo'yu öldürdü.

Jang Bogo'nun Suikasti:

Yeom Jang, Kim Yang'dan ayrilacagini bahane eder ve eski ustasi Jang Bogo'ya kendisinin yanina geçecegini söyler. Jang Bogo da düsünmeden onu kabul eder. Jang Bogo ve Yeom Jang bir gece beraber pirinç sarabi içerken ona suikast yapmayi planladi. Bu amaçla kendisi pirinç sarabi içer gibi görünerek Jang Bogo'nun içip kendinden geçmesini sagladi. Ardindan onu öldürdü.

Çok kallesmis..
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi