yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Yilda Ilk Antalya Bulusmasi / The First Antalya Meeting in New Year
Olumsuz hava kosullari sebebiyle Antalya Bulusmasi bir hafta sonraya 15-01-2012 Pazar gününe ertelenmistir.

TÜRKİYE ℂ⋆
Bas basa geçirilen bir bulusmanin daha sonu.. Tongue Kültürümüz diyerek gittik ama sonuç.. hysterical Bundan sonra bilmedigim yere gitmem. Dertli
Ayrica Merve'm albüm ve diger hediyeler için tekrar tesekkür ederim canim. Opucuk Opucuk Bu gece albüme sarilip yatacagim. Tongue
~~ SMTown ~~
Ah su cüssem yine ise yaradi ama kalmiyordukda bence düsüncelerimizden farkli çikacakti orasi. Biggrin
Fotograflar yakindan hepsi güzel görüktügü için ekliyoruum kiki. Cool

[Resim: dsc02980b.jpg]

[Resim: dsc02981h.jpg]

[Resim: dsc02982x.jpg]
[Resim: dsc02983n.jpg]
[Resim: dsc02984cd.jpg]

[Resim: dsc02985ow.jpg]
[Resim: dsc02986c.jpg]
[Resim: dsc02987gc.jpg]

[Resim: dsc02988g.jpg]
[Resim: dsc02989g.jpg]

[Resim: dsc02990j.jpg][Resim: dsc02991o.jpg]
[Resim: dsc02992d.jpg][Resim: dsc02993.jpg][Resim: dsc02995x.jpg][Resim: dsc02996re.jpg]
Fotograflar Facebook sayfamiza eklenmistir. Onay

>>> http://www.facebook.com/media/set/?set=a...063&type=1

(15-01-2012, Saat: 20:19)heoftma yazdı: Bas basa geçirilen bir bulusmanin daha sonu.. Tongue Kültürümüz diyerek gittik ama sonuç.. hysterical Bundan sonra bilmedigim yere gitmem. Dertli
Ayrica Merve'm albüm ve diger hediyeler için tekrar tesekkür ederim canim. Opucuk Opucuk Bu gece albüme sarilip yatacagim. Tongue

Canim benim rica ederim,iyi günlerde kullanin. Evet söyledigin gibi yine biz bize olan bir bulusma ama ben yinede keyif aldim, herseye ragmen güzeldi. Smile Kültürden çikisimizda ayri bir konu. Smile Haftaya çok güzel olucak ben inaniyorum. Haftaya yapicak oldugumuz bulusma için görüsme yaparken de çekmisiniz fotografimi nasilda ciddi çikmisim.Smile Ogünn bak orda seninle konusuyordum beni bayagi kizdirmisin sanirim tipime baksana.Smile

TÜRKİYE ℂ⋆
(16-01-2012, Saat: 0:33)07 semra yazdı:
(15-01-2012, Saat: 20:19)heoftma yazdı: Bas basa geçirilen bir bulusmanin daha sonu.. Tongue Kültürümüz diyerek gittik ama sonuç.. hysterical Bundan sonra bilmedigim yere gitmem. Dertli

Canim benim rica ederim,iyi günlerde kullanin. Evet söyledigin gibi yine biz bize olan bir bulusma ama ben yinede keyif aldim, herseye ragmen güzeldi. Smile Kültürden çikisimizda ayri bir konu. Smile Haftaya çok güzel olucak ben inaniyorum. Haftaya yapicak oldugumuz bulusma için görüsme yaparken de çekmisiniz fotografimi nasilda ciddi çikmisim.Smile Ogünn bak orda seninle konusuyordum beni bayagi kizdirmisin sanirim tipime baksana.Smile

Bende tesekkür ederiiim, Merve abla telefonda biz orada fotograf çekiniyoruz. Zuhaha

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi