Bütün site sakinlerinin yeni yili kutlu olsun..
Nice yillara,yeni yil hepinize mutluluk,Saglikli,Huzur getirsin.

Nice yillara,yeni yil hepinize mutluluk,Saglikli,Huzur getirsin.
Song II Gook Ve Papatya
|
Yeni Yil Dilekleri ^^
|
|
Bütün site sakinlerinin yeni yili kutlu olsun..
![]() Nice yillara,yeni yil hepinize mutluluk,Saglikli,Huzur getirsin.
Song II Gook Ve Papatya
31-12-2007, Saat: 11:06
Bende hepsi birbirinden degerli üyelerimizin yeni yilini kutluyorum saglikli ,mutlu ve unutamicaniz güzel anilarla dolu bir yil diliyorum
31-12-2007, Saat: 13:27
Herkesin Yeni Yilini Kutluyorum.
Umarim herkes için güzel bir yil olur. Forumda daha nice seneleri geçirmek dilegiyle!..... Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar rüzgara çarpıp çarpıp gelip doluyorlar kalbime! http://efsaneprens.com/ Efsane Prens WebSitesi
31-12-2007, Saat: 14:27
hepinizin yeni yili mutlu huzurlu ve iyiliklerle geçsin kötüler hepimizden uzak olsun
tüm iyi dileklerimiz gerçeklessin simdiden HOSGELDIN 2008 ![]() ![]()
31-12-2007, Saat: 16:32
basarilarla dolu yeni bir yil diliyorum
2008'de insaallah tv kanallarimiz yeni bi kore dizisi yayinlar
31-12-2007, Saat: 17:09
Bu gece yiyecegiz icecegiz eglenecegiz, Hissiyatimizda eskiyen yili birakirken yenisinin geldigini sevincle hissedecegiz..
Ve ben bu arada Bize noeli kakalayan larin ögrettigi kültürle kadehimi yeni yilin serefine kaldirirken; Afganistanda irakta öksüz sakat biraktiklari cocuklarin, ülkemizde kagit mendil satmaya kapkacciliga zorliyarak Tinercilestirerek islah ettigi cocuklarin, aksama gidecek evleri olmiyanlarin, girecek kondusu olupta bir parca ekmek gözleyen annelerin Ve bu aksam dahi dünyanin herhangi bir yerinde patlayacak bombalarin korkusuyla yasayanlarin vede daha binlerce kapitalist bela, musibetin beynimde dansedecgi görüntüleri silmeye calisarak... Hepinize iyi yillar diliyorum..
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
31-12-2007, Saat: 17:44
Saglik,sevgi,emek,alin teri,tevazu,nezaket,huzur....
Hakkınızı helal edin. ~
02-01-2008, Saat: 0:32
saglik,sevgi,mutluluk ve huzur dilerim
02-01-2008, Saat: 11:17
Bu yil mutluluklara,sagliga,savassiz,barisçil bir dünyaya vesile olsun.
Ahlaki güzel olanin her yasta güzel oldugu bir yil olsun. 2008 yili hayirlara vesile olsun...
Ne kadar bilirsen bil,söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|