yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Yil Dilekleri ^^
Yeni yila nasil girersen öyle devam eder demisler...
Yeni yilda da Korea-Fans ile olmak, tüm yili mutlu, saglikli ve huzurlu geçirmek dilegiyle... Smile
EXO ♥
"Love Me Right"
>> Baekhyun ♥ <<

♔ hook blade
(31-12-2009, Saat: 23:36)chae-kyung yazdı: Yeni yila nasil girersen öyle devam eder demisler...
Yeni yilda da Korea-Fans ile olmak, tüm yili mutlu, saglikli ve huzurlu geçirmek dilegiyle... Smile
Haklisin Isra'cim Smile Bende bu sözden dolayi foruma zorda olsa girmeye çalistim he he :img-hysterical: Hep beraber daha nice senelere ins. Allahrazi
Yeni yil hepimize daha fazla mutluluk getirir umarim^^
yeni yil umut demek mutluluk demek. dilerim ki korea fans da hep mutlu ve koreye gitmek için umutlu olur. ve dilerim benim de bu yil derslerim daha iyi olur ve kore ye bir adim daha yaklasirim. herkesin yeni yilini kutlarim. beraber nice senelere...
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

Yeni yil tüm Korea-Fans ailesine mutlu,huzurlu,neseli yarinlar getirsin.Herkesin hayalleri,umutlari kabul olsun~~Huzur dolu,baris ortaminda nice senelere...
Mutlu Yillara KOREA-FANS AilesiOpucuk
all about "Girls Generation" 
<<HyoRi>>
Yeni bir yil... Insanlar için yeni umutlar, yeni arayislar, yeni açilacak tertemiz bir sayfa demek belki de; yepyeni; yasanacak koskoca bir yil... Tüm iyi insanlarin iyi dilekleri yerini bulsun, herkes mutlu olsun bu yeni yilda artik savas,kavga,keder ve kin olmasin insanlarin arasinda... Bu benim naçizane duygu ve dileklerimdir, herkese mutlu yillar dilerim...
Mutlu yillar arkadaslar. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Korea-Fans ailesinin tüm üyelerine saglikli ve mutluluk dolu yeni bir yil dilerim.. Smile

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

Hepimize mutlu yillar... Smile
Yeni yil tüm korea-fans'a basari, saglik, mutluluk getirsin... Smile
herkesin yeni yilini kutlarim,yeni yilin herkese saglik,mutluluk ve basari getirmesi dilegiyle..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi