yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Yil Dilekleri ^^
2007 TÜM DÜNYADA UNESCO TARAFINDAN MEVLANI YILI DIYE ISIMLENDIRILIMISTI.(BARIS GETIRIR DIE BU ISMI KOYMUSLAR)...2008 DE YUNUS EMRENIN YILI OLSUN
2008 YILININ HEPIMIZE IYI GEÇMESI DILEGIYLE NICE SENELERE Smile

KONU KAPATILMISTIR
2007'ye veda edip 2008'e "merhaba" derken istenmeyen bazi durumlarla karsilassak da hep iyi dilekler içinde bulunduk. 2008'in son günlerini yasadigimiz bu dönemde iyi dileklerde bulunma sirasi 2009'a geldi. Her zaman belirttigim gibi öncelikle saglik, mutluluk, huzur ve basarinin 2009'da sizinle ve sevdiklerinizle birlikte olmasi dilegiyle... Smile Onay

Hep beraber nice mutlu yillara... Alkis
Saglik,huzur ve sevgi ile ailenizle birlikte olmaniz ve yeni yilda üzülmemeniz kimseyi kirmamaniz dilegiyle
dünya bir yil daha yaslansada her zaman mutlu olun
korea-fans li kalin Biggrin

Ben yeni yildan sadece baris diliyorum.Kimse kimsenin ülkesine, topragina, insanina yada deger verdigi hiçbir seye saldirmasin.Petrol için para için masumlar ölmesin. baris olsun
Bide kim ne isterse sahip olsun.
Korea-fansli nice senelere Alkis
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Basta tüm korea-fans severler olmak üzere herkesin yeni yilinda basari,saglik,mutluluk ile geçmesini diliyorum birde bol kazançli Smile
[Resim: 10.gif]
tüm dünya için baris istiyorum.savasin olmadigi,çocuklarin babasiz kalmadigi,ana-babalarin evlat acisi çekmeyecegi bi 2009 diliyorum.baskalarinin ve kendimizin,hayatimizi zehretmedigimiz bi yil ve yillar diliyorum..
Yeni yilin saglik,mutluluk,huzur,basari getirmesi dilegiyleSmile
Hersey gönlünüzce olsun.. Mutlu yillar..
Herkesin yeniyilini kutlarim
umarim bu yil gelisi ile birlikte çok daha güzel seyler yasatir bizlere
Nice Yillara Korea -Fans :muzikgurubu:

Yeni yilin herkese güzel seyler getirmesini diliyorum.Yeni yilinizi içten dileklerimle kutluyorum :muzikgurubu: Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi