yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Xiah Junsu Birthday Project / Xiah Junsu Dogum Günü Projesi

Xiah Junsu Birthday Project / Xiah Junsu Dogum Günü Projesi

15 Aralik tarihinde seker küpü Junsu'muzun dogum günü var. Bu muhtesem insanin dogum günü için güzel birseyler hazirlamaliyiz. Tabii ki bunun için siz Junsu severlerin yardimina ihtiyacim var.

Junsu'nun dogum günü hediyesi ne olacak?

Aklimizda bir kaç fikir var. Öncelikle fikir Junsu için bir "sarki sözü" yazmak. Tabii ki bunu bu iste yetenekli arkadaslara birakacagiz.

Peki sizler ne yapacaksiniz?

- Sizlerde onun için birseyler yazacaksiniz. Kisaca dogum günü mesajlari desek daha anlasilir olur. Bunun yani sira onun için siir yazabilirsiniz.
Ancak bunlarin hepsi tabii ki Ingilizce olmak zorunda. Ben çeviririm ve çevittirrim demek isterdim ancak süre o kadar kisitliki bu yüzden önceligimiz "sarki sözü" olacak.

-Sizin gönderdiginiz siir yada dogum günü mesajlarini güzel bir deftere kendi ellerimle yazip sarki sözleriyle Junsu'ya göndermeyi planliyorum.

Katilip katilmamak size kalmis ama Junsu'yu seven insanlarin bu konuda sessiz kalmayacaklarini düsünüyorum. Mesajlarinizi bana özel mesaj ile atarsaniz sevinirim. Hiç bir sekilde bu konuya yazmayiniz!

Ayrica sarki sözü bittiginde, hiç bir internet sitesinde, ne burasi nede baska bir yerde asla yayinlanmayacak. Çünkü baskalarinin kullanma ihtimali çok büyük. Bakarsiniz bir gün o sarkiyi Junsu'nun agzindan duyariz. O gün gelsin yada gelmesin sarki sözleri hiç bir yerde yayinlanmayacak ve sadece yazanlar sarki sözlerini bilecekler.

Uzun lafin kisasi, katilimlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkürler.

Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Ben kardesim 'neul chan'la katiliyorum Opucuk
Junsu'muz için her seyi yapmaya hazirim. Hiç sarki sözü yazmadim ama güzel bir dogum günü mesaji yazabilirimSmile
Harika bir düsünce olmusOnay Tesekkürler...

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

Çok katilmak isterim ama malesef kalemim hiç iyi degildir:img-cray:
Sarki sözü için birseyler karalamaya basladim.Onay Bakalim neler çikacak orataya.Biggrin
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Ben de katilacagim Smile Junsumuza güzel bir dogum günü hediyesi verelim Smile Opucuk
Bu islerden hiç anlamam. O nedenle yapamayacagim. Saskin Junsu'ma bir seyler yapmak isterdim. :img-cray:
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Iki gündür siirsel kelimeler düsünmekten basim agridi.SmileSmileSmile Hiç aliskin degilimdir ama elimden geleni yapacagim.Onay Seker küpüm her seyin en iyisine layik.Opucuk
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

ben bu çocugun sesini çok seviyorumBiggrinBiggrin

Damla'm sunu anlamadim.Biz dogum günü mesajlarimizi Ingilizce yazmak zorunda miyiz? Sarhos

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi