29-03-2010, Saat: 1:43
Görünüsleri çok zarif firçalarin.Bilgilendirici güzel bir paylasim tesekkürler
|
Writing Brush / Yazma Fırçası
|
|
29-03-2010, Saat: 1:43
Görünüsleri çok zarif firçalarin.Bilgilendirici güzel bir paylasim tesekkürler
29-03-2010, Saat: 1:50
Konu ve bilgilendirme için tesekkürler
Çok güzeller...
YG Family...
lotu-s-ld...
29-03-2010, Saat: 22:25
![]() Üretimine bile çok özen gösterilmis..Özellikle bunu çok begendim..Tanitim için tesekkürler Özgü..
(29-03-2010, Saat: 22:25)PerSpEcTiF yazdı:Ben de bu firçayi çok begendim Çok sik (: Ben de bunlarla yazmak istiyorum hehe. Hepsini istiyorum![]() Özgü konu için tesekkürler
Kim Jeong Hoon Son Dam Bi GoonG Super Junior F.T Island 2ne1 Anime Fan Clup ღ .ღ .ღ bm~endlesslovee * uzun bir süre yokum
Sarayin Rüzgari dizisinde çok görüyorduk bu firçalari ve çok degerliydi.Gerçekten de kullanilan killar çok farkliymis.Simdi daha iyi anladim degerli olmasinin sebebini.Paylasimin için tesekkür ederim canim.Emegine saglik.
TÜRKİYE ℂ⋆
12-04-2010, Saat: 21:04
(16-02-2010, Saat: 22:42)elif94_cb yazdı: Bu firçalara nedense bir sempatim var, çok hosuma gidiyorlar Ayni fikirdeyim.Çok güzel firçalar... Tanitim için tesekkürler... let it be...
05-07-2010, Saat: 21:20
Bu fitçalarla yazi yazmayi çok isterdim ama becerebilirmiyim bilmiyorum.
Konu için tesekkürler Özgü'm.
No wonder, we are team of dream!
seni seviyorum -özgü ehe
»» TVXQ! «« ♥ Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
06-07-2010, Saat: 2:20
Ben bunlari yazmak için degil aksesuar olarak kullanirim
![]() Sagol Özgü
B2★ST is the BEST
![]() ◆ in the CUBE ~ ▪▪ ▪▪
06-07-2010, Saat: 10:24
Evet çok güzel ayrica tanitim da çok güzel olmus tesekkürler ve emeginize saglik...
Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng
06-11-2010, Saat: 19:43
Bu firçalari çok begeniyorum, bir ara koleksiyonunu yapacaktim ama vazgeçtim:d. Paylasim için tesekkürler.
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek? -Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz. ... +Amy, bir gezegen yutmuşsun! -Hamileyim. +Kocamansın! -Evet, hamileyim. +Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor! -Doktor, hamileyim. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|