yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Write Your Poems and Words for DBSK / DBSK İçin Yazdığımız Şiirler ve Sözler
(22-01-2009, Saat: 22:15)shingun yazdı: Ya ask insana neler yaptiriyor Biggrin

Çok dogru dedin valla ask insana neler yaptiriyor
of off.
Bu arada kizlar hepinizin siirleri harika bende yazacagim ama korkuyorum Aglaelsalla ne alaka diyeceksiniz biliyorum ama.
Hero Fan Club
JAEJOONG
Sanirim Yunho'nun en büyük hayrani sensinBiggrin Biggrin ama aglama ya bu kadar seviyorsan Allah birgün çikarir karsina(insallah)

Alkis Sema bir insan bu kadarmi güzel siir yazar elerine saglik cani m süpersinSmileAlkisAlkisOpucuk
Funda'cim gerçekten sarkinin sözleri çok güzel çok ama çok begendim seninde ellerine saglik canimSmileAlkis
Sema canim siirin süper, Funda'cim seninde sarkin süper paylasimlariniz çok güzel sizlerin bu sevgisi beni çok mutlu ediyor, büyük bir heyecan ile okuyorum yazdiklarinizi sizleri çok seviyorum, çok tatlisiniz, imkan olsada bu sevgimizi duyup görebilseler çok süper olurdu. Bu arada DBSK'nin sitesine yazi yazamiyormuyuz biz ? Yabancilarida artik kabul ediyorlar diye duydum ama.
Arkadaslar sizde biktiniz degil mi? DBSK asiksinizi biliyorum
Bizde F.T Islan'da asigiz bunun için ortak birseyler yapalim diyorum hiç degilse sitemizin adini onlara duyuralim diyorum.Bu bölüm açilirken Sena'yla birlikte karar verdik ve emek harciyoruz bende DBSK dinliyorum belkide sizde F.T Island dinliyorsunuzdur ama DBSK'ya asiksinizdir bizde böyleyiz Türkiyenin en çok sevilen gruplari yapacak olanlar bizleriz çok çalisalim ve bu 2 gruba sesimizi hiçdegilse sitemizi tanitalim diyorum ben hayallere inanirim ve gerçektende bu 2 grubu insanlarimiza tanitmaktan mutluluk duyarim

Siirleriniz çok güzel olmus okudum tesekkürler.
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

(23-01-2009, Saat: 16:53)@hayal@ yazdı: Arkadaslar sizde biktiniz degil mi dbsk asiksiniz biliyorum
Bizde ftislanda asigiz bunun için ortak birseyler yapalim diyorum hiçdegilse sitemizin adini onlara duyuralim diyorum.Bu bölüm açilirken senayla birlikte karar verdik ve emek harciyoruz bende dbsk dinliyorum belkide sizde ftisland dinliyorsunuzdur ama dbsk ya asiksinizdir bizde böyleyiz Türkiyenin en çok sevilen gruplari yapacak olanlar bizleriz çok çalisalim ve bu 2 gruba sesimizi hiçdegilse sitemizi tanitalim diyorum ben hayallere inanirim ve gerçektende bu 2 grubu insanlarimiza tanitmaktan mutluluk duyarim

siirleriniz çok güzel olmus okudum tesekkürler

Elif umarim istedigin sey gerçeklesir.Ben DBSK için elimden geleni yapiyorum.Bu site içinde gerçekten hergün haberleri güncelliyorum mesela.Ama FT için birsey diyemeyecegim fakat eminim ki sende onlar için elinden geleni yapiyorsun.Elbet birgün bizimde sitemizin adini duyar.Ben üzerime düsen neyse herdaim yapmaya ve hersey için yardima hazirim.
Hersey gönlünüzce olsun DBSK'cilar ve FT'cilerOnay

...sufiyye falls in love...

ALWAYS KEEP THE FAITH
Kizlar bu gün bende bir seyler yazdim normalde siir yazan biri degilimdir ama bakalim begenecekmisinizSmile Duygularimiz bir oldugu için paylasiyorum sizlerleBiggrin

Kiskanirim seni hayranlarindan,
Belki bir gün birini seversin diye.
Umutsuzca seni görmeyi beklerken,
Gelirmisin o uzak sehirden.
Her an resmine bakip düsünürken,
Kabul edermisin hayatina beni sen.
Bekliyorum umutsuzca,
Kimi düsünüyorsun ben seni beklerken,
Kalbimde bos yer birakmayan biricik sevgilim sen.

Benim bu sarki da olabilir ama benim müzik yetenegim yok. Yan fülüt çalabilmeyi çok isterdim tabiki piyanoda. Güzel sanatlar lisesinde okudum müzikçiler hep bize çalarlardi. Ben resimciyim Smile
Bende Hero için bir siir yazmistim insallah beyenirsiniz arkadaslar (bas harflere dikkat)

S evenlerin kavusmasi niye bu kadar zor diye düsünürdüm kendi kendime
E ger kavusmak kolay olsaydi
N e anlami kalirdi ki sevmenin , askin
I mkansiz asklar kalicidir,iz birakir,unutulmaz

S eni seviyorum demek kolaydir
E ger sana bakan gözler parliyorsa gerçek sevgiyi bulmussundur, seviliyorsundur
V e o kisi seni birakmaz
I mkansiz asklar peki tipki benimki gibi
Y oruldum artik,yoruldu gözlerim aglamaktan ,sürekli üzülmekten
O nu düsünmekten imkansiz askimi düsünmekten yoruldum
R esimlerde görmek çok canimi yakiyor ama hiç görmemektense iyi
U nutmak ne kadar mümkün olmasa da
M erve nin imkansiz aski HERO ya

Arkadaslar bu arada siirleriniz ve sözleriniz çok güzel Alkis
Vazegeçtim herseyden,
Bu gün.
Sana kavusamayacagimi bildigim
Bu dünyadan.
Umutsuzca bakarak resmine
ve
Umutluca hakkindaki yorumlari okurken
Aciyor kalbim,
Güçlü ve güçsüz sekilde...
Hissederek
( Nasil buldunuz kizlar ilk kez yaziyorum birine karsi böyle seyler Smile

Yorumlarinizi bekliyorum ona göre yazmaya devam edecegimBiggrin

Funda'cim daha yeni gördüm kusura bakma canim bende hemen biseyler yazacagim.Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi