yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolhyang

~~Wolhyang ~~

[Resim: 1021721image21.jpg]

Wolhyang, renkli barında lezzetli makgeolli (Geleneksel Kore alkolü) sunuyor. Makgeolli, araştırmacılar tarafından 10 yılı aşkın bir süredir geliştiriliyor. Wolhyang’ın makgeolli’si zengin lezzetiyle övünmekte ve makgeolli füzyonu ile popülaritesi teşvik edilmektedir. Burası genç tiryakiler için popüler bir noktadır. Ayrıca Wolhyang gıda stilistleri; çeşitli yemek füzyonlarını ve makgeolli ile iyi eşleşen aperatifleri geliştirmektedir. Müşterilerin farklı beğenilerine göre lezzetler sunmaya devam etmektedir. Ziyaretçiler Wolhyang’da, tipik bir üniversite şehri hissedecekler.

Adres: Seoul-si Mapo-gu Seogyo-dong 335-4 F2

Tür: Bar / Kafe / Kulüp

Maksimum Oturma Kapasitesi: 70 kadar koltuk

Rezervasyon: Telefonla rezervasyon yaptırabilirsiniz.

-Çalışma Saatleri-

~12:00 - 02:00 (Pazartesi - Çarşamba)
~12:00 - 04:00 (Perşembe - Cumartesi)
~12:00 - 01:00 (Pazar)

-Özel Menüsü-

Alkollü İçecekler: Wolhyang Brown Rice Makgeolli ve Deoksan Makgeolli
Aperatifler: Modeumjeon (Çeşitli malzemelerle doldurulmuş bir çeşit Kore krebi) , Peynir İstiridye ve Makgeolli Samgyupsal (Üç katmanlı Kore pastırması)

Çeviri: ***müberra***

#Kaynak#

English

Wolhyang is a colorful Korean pub offering delicious makgeolli (traditional Korean alcohol). Developed by makgeolli researchers over 10 years, makgeolli in Wolhyang boasts rich flavor along with fusion makgeolli to promote the popularity of makgeolli. It is a famous spot among young drinkers. Food stylists in Wolhyang also develop various fusion food and snacks matching well with makgeolli and continue to offer new snacks in order to satisfy the diverse tastes of customers. Visitors will find the typical, vibrant feel of a college town in Wolhyang.

Address: Seoul-si Mapo-gu Seogyo-dong 335-4 F2

Type: Bars / Cafes / Clubs

Maximum Seating Capacity: Up to 70 seats

Reservations: Make reservations by phone

-Operating Hours-

~12:00 - 02:00 (Monday - Wednesday)
~12:00 - 04:00 (Thursday - Saturday)
~12:00 - 01:00 (Sunday)

-Specialty Menu-

Alcoholic beverages: Wolhyang Brown Rice Makgeolli and Deoksan Makgeolli
Snacks: Modeumjeon (a Korean pancake stuffed with various ingredients), Cheese Oysters, and Makgeolli Samgyupsal (three layered Korean bacons)

#Source#
B2ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

[Resim: 1021713image21.jpg]

[Resim: 1021715image21.jpg]

[Resim: 1021716image21.jpg]

[Resim: 1021717image21.jpg]
B2ST is the BEST
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

[Resim: 1021718image21.jpg]

[Resim: 1021719image21.jpg]

[Resim: 1021720image21.jpg]
B2ST is the BEST
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

Tanıtım için teşekkürler. Pek bana göre bir yer değil, tiryakiler buyursun. Saklan
SO Jİ SUB <3

Sağ ol portakalım 4 kişilik yer ayırsana bana ramazandan sonra ben, kankam, Melisa ve Sinan oradayız geliyoruz. Biggrin Ver elini Kore gezmeyi bıraktık içki için Kore’ye gider olduk iyi mi? Biggrin Sarhos
Kim Hyun Joong

İkizim Kore'ye gidince buraya birlikte gidelim diyeceğim ama pek bize göre bir yer değil Biggrin
Çok sağ ol kuzu. ^^
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
(15-08-2010, Saat: 2:57)setayy yazdı: Sag ol portakalim 4 kisilik yer ayirsana bana ramazandan sonra ben , kankam, melisa ve sinan ordayiz geliyoruz. Biggrin Ver elini kore gezmeyi biraktik içki için koreye gider olduk iyi mi. Biggrin Sarhos

Bu çatlagin kankasi sanirim ben oluyorum. Biggrin
Ayip ettin kanam sen gidersinde ben gelememmi gidelim tabiki bizim Melisa'dan neyimiz eksik....:img-hysterical:
Konu için tesekkürler hos bir konu. Smile
(15-08-2010, Saat: 3:50)asi ruh yazdı:
(15-08-2010, Saat: 2:57)setayy yazdı: Sag ol portakalim 4 kisilik yer ayirsana bana ramazandan sonra ben , kankam, melisa ve sinan ordayiz geliyoruz. Biggrin Ver elini kore gezmeyi biraktik içki için koreye gider olduk iyi mi. Biggrin Sarhos

Ayip ettin kanam sen gidersinde ben gelememmi gidelim tabiki bizim Melisa'dan neyimiz eksik....:img-hysterical:

Konu için tesekkürler...Alkis

Evet onun kankasi sensin. Hem Setenay 4 kisi gidecegiz demis. Yani ben ve kankamda geliyoruz. Ben her yere geliyorum Ezgi. Benden kurtulusun yok sekerim. Biggrin :img-hysterical:
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(15-08-2010, Saat: 3:54)Melissaa yazdı:

Evet onun kankasi sensin. Hem Setenay 4 kisi gidecegiz demis. Yani ben ve kankamda geliyoruz. Ben her yere geliyorum Ezgi. Benden kurtulusun yok sekerim. Biggrin :img-hysterical:

4 kisilk rezervasyonu 3'e mi indirsem ne bu melisa çok havalandi kanka koreye gidip gelince ne dersin.Biggrin
Kim Hyun Joong

(15-08-2010, Saat: 3:54)Melissaa yazdı:

Aman bir yerden eksik kalma sende gel tabi yoksa biz o yaban ellerde napariz sensiz nede olsa sen tecrübeli birisin artik....:img-hysterical:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi