Benim Ingilizcem çok iyi seviyede fakat su ana kadar 8 bölüm izleyebildim. Kaynaklar çok kötü, çok yavas iniyor.
Simdiye kadar izledigimden anladigim kadariyla, Kim Jeong Hoon kötü karakter falan degil ama aslinda 9. bölümden sonra onunla ilgili bölümler agirlik kazaniyormus diye duymustum.
Yine simdiye kadar izledigim kadariyla Ma Yoo-Hee, babasi tarafindan son derece acimasiz bir insan olarak yetistirilmis ve isini her seyin önünde tutan bir kadin. Fakat artik 30larina yaklasmakta ve evlenmek istemekte. O yüzden de uygun bir aday bulabilmek için çöpçatanlik sirketleri araciligiyla farkli erkeklerle bulusmaktadir. Fakat hiç bir kadinsi özlelligi olmayan ve bunun yaninda da çok sert bir insan olan Yoo-Hee ile hiç bir ekek tekrar bulusmak istemez.
Moo-Ryong ise tutkusu olan asçilik için tip fakültesinden ayrilmistir fakat ailesine devam ettigi yalanini söyler. Bir gün motosikletiyle Yoo-Hee'nin arabasina çarpar ve ona yüksek miktarda borçalanir. Bu parayi ödeyemeyince, borcuna karsilik çalismak ister ve Yoo-Hee'nin evinde hizmetçilik yapmaya baslar. Fakat bir süre sonra Yoo-Hee'nin erkeklerle iliskilerinde koçlugunu yapmaya baslar. ilk isi dis görünümünü degistirmek olur ve artik insanlar Yoo-hee'deki degisime inanamaz. Bu degisimden tek memnun olmayan ise Yoo-Hee'nin babasidir. Tüm bu degisime ragmen Yoo-Hee hala kendine bir erkek arkadas bulamaz ve Moo-Ryong, Yoo-Hee ile Amerika'dan gelen Johnny Kroeger'in arasini yapmaya çalisir.Johnny ile Yoo-Hee eskiden tanismaktadir ve Johnny itiraf edemese de Yoo-Hee'ye asiktir. Moo-Ryong'un da tesvikiyle kizla yakinlasmaya çalisir.
Yoo-Hee'nin ilk aski olan Yoo Joon-ha (kim Jeong Hoon)okumak için gittigi yurtdisindan kardiyolog olarak döner ve kiz ona hala asiktir. Yoo-Hee Cesaretini toplayip onunla çikmak istedigini söyler ama burda yine devreye babasi girer. Adam, kizin tüm hayatini yönettigi gibi ask hayatini da yönetmek ister ama bu sefer isler istedigi gibi gitmez. Babasi Yoo-Hee'ye isterse ona evlenebilecegi birini ayarlayabilecegini söyler.Kiz buna çok içerler ve hizmetçisiyle birlikte oldugunu, ve çok mutlu olduklarini söyler.
Sanirim bundan sonra adam kizinin hizmetçisiyle birlikte olmasindansa doktor olan Joon-Ha ile birlikte olmasini tercih edip kiziyla birlikte olmasina izin verecek ama Yoo-Hee, Mo-Ryong'a asik olacak sonunda.
Bayagi uzun oldu degil mi?