yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wish I could...
Wish I could...

Elimde Olsaydı...

Arkadaşlar, elinizde olsaydı ne yapmak istediğinizi soruyorum şimdi de... Örneğin; Elimde olsaydı Kore'de bir yuva kurardım kendime, elimde olsaydı ... dizisinde oynardım vb.

Yorumlarınızı bekliyorum. Onay

Lütfen Kore ile ilgili olmayan mesajlar yazmayın!
[Resim: cf2f03b4.gif]

Elimde olsaydi Kore'de yakisikli bir çocugu Müslüman yapip evlenirdim, birde hayatim boyunca orda yasardim.
Askeri doktor olup Kore'ye gitmek isterdim...
(31-08-2009, Saat: 14:05)gmz01 yazdı: Elimde olsaydi Kore'de yakisikli bir çocugu müslüman yapip evlenirdim, birde hayatim boyunca orda yasardim.

Bu cevabi bende çok begendim, elimde olsa bende aynisini yapardim. Biggrin Biggrin

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
(31-08-2009, Saat: 14:05)gmz01 yazdı: Elimde olsaydi Kore'de yakisikli bir çocugu Müslüman yapip evlenirdim, birde hayatim boyunca orda yasardim.

Sanirim ayni hayali kurmusuz. ^^ Biggrin
Siz direk evlenmeyi düsünüyorsunuz demek. Himm. Biggrin Aslina bakarsaniz ben de öyle ben de elimde olsaydi KJH'm askerden dönünce onunla tanisir, ona kendimi sevdirir, onun müslüman olmasini saglar (tabi kendi istegiyle, istemezse zorlayamam bizim dinimizde zorlama yok Onay ) sonra da evlenirdim. Dügünümüzde hayatimda gördügüm en yakisikli insan hayatimda duydugum en güzel sesle en güzel sarkiyi söylerdi, yani müstakbel esim KJH Parrot'u söylerdi. xD Hiç degilse rüyalarimin biri gerçeklesse elimde olsa...

(31-08-2009, Saat: 14:20)sagopa yazdı:
(31-08-2009, Saat: 14:05)gmz01 yazdı: Elimde olsaydi Kore'de yakisikli bir çocugu müslüman yapip evlenirdim, birde hayatim boyunca orda yasardim.

Bu cevabi bende çok begendim, elimde olsa bende aynisini yapardim. Biggrin Biggrin
(31-08-2009, Saat: 14:05)gmz01 yazdı: Elimde olsaydi Kore'de yakisikli bir çocugu Müslüman yapip evlenirdim, birde hayatim boyunca orda yasardim.
(31-08-2009, Saat: 14:27)koreaklk yazdı: Sanirim ayni hayali kurmusuz. ^^ Biggrin

Evet kesinlikle. Biggrin
İmza eni en fazla 400 olmalı.
Ay harika hayaller çok begendim ve katiliyorum. Tebi kjh hayaline degil o arkadasa kalsin.

Ben Kore'ye gidip senaryo egitimi alip basrolünü Song Il gook' un oynadigi diziler ve filmler yazip onunla iyi arkadas olmak isterdim.

Tek hayalim Song Il Gook' la çalismak. Insallah olur. Dua edin benim için arkadaslar.
Elimde olsaydi Kore'ye gidip Hero'mu bulup onunla evlenip sonuna kadar mutlu yasamak isterdim. Opucuk
Konu guzelmis, sagol.
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
(01-09-2009, Saat: 18:35)eda-nur yazdı: Ay harika hayaller çok begendim ve katiliyorum. Tebi kjh hayaline degil o arkadasa kalsin.

Ben Kore'ye gidip senaryo egitimi alip basrolünü Song Il gook' un oynadigi diziler ve filmler yazip onunla iyi arkadas olmak isterdim.

Tek hayalim Song Il Gook' la çalismak. Insallah olur. Dua edin benim için arkadaslar.

Enistene olan saygindan dolayi seni alkisiyorum Güzelim,Biggrin Alkis Insallah Song'la görüsürsün sen de, insallah istedigin olur.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi