Konuyu Oyla:
Winter Sonata/겨울연가 (2002)
|
02-08-2009, Saat: 3:55
(02-08-2009, Saat: 3:41)Cheko yazdı: Cheko,çok güzel bir çalisma olmus... ![]()
03-08-2009, Saat: 21:07
Tüm bölüm resimleri eklenmis. Harikasin Cheko.
![]()
Hakkınızı helal edin. ~
14. bölümü hiç bir yer de bulamadim bulan arkadaslar varsa acaba özel mesaj olarak nerde bulacagimi söyleyebilirler mi?
Bu dizi Türkiye'de yayinladi mi ? 2006 yilinda Kanal D tarafindan yayinlandigini duydum, dogru mu ?
Çok güzel bir dizi ama hiç bitmemis gibi geliyor bana aklimda hala sanki bir bölüm bir bölüm daha var ve ben oturup izlemeliyim.
(07-11-2009, Saat: 11:26)türkiyem yazdı: Bu dizi Türkiye'de yayinladi mi ? 2006 yilinda Kanal D tarafindan yayinlandigini duydum, dogru mu ? Evet Kanal D'de gece vaktinde oluyordu ve 4 gibi bitiyordu yanlis hatirlamiyorsam.. Izledigim 2. Kore dizisiydi..Her kar yagdiginda hatirlarim, ne kadar güzeldi. ![]()
Demek Türkiye'de de yayinlandi. Çok üzüldüm simdi.
![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada Cheko harikasin,bütün bölümlerin resimlerini eklemissin. ![]()
Çok duygusal insanin içini titreten bir dizidir, bilmiyorum kaç kez izledim ama her seferin de ayni duygulari yasadim. Her firsat buldugumda izlemeye devam ediyorum Türkçe izlemek daha bir güzel, ama bu aralar Türkçe alt yazilar silinmis durumda dilerim yeniden yükleme yapilir, izlemeyenler de izleme firsati bulur.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi