yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Will it Snow at Christmas? (2009) - Noel'de Kar Yagacak Mi? [TAMAMLANDI]

Will It Snow For Christmas? - Noel'de kar Yagacak mi?
8. bölüm Türkçe altyazisi eklenmistir.

Çeviri Saylan_çu 'ya aittir.

Media Player Classic ile izlemeniz tavsiye edilir.
Yeni bölüm için tesekkür ederiz canim. Kang Jin, Ji Wan'in abisi ile arkadas olmus demek. Ayy canim ya...
Hakkınızı helal edin. ~
Ah bu ne hizHappy0064 Çok sevindim,tesekkür ederim Zeynep'imOpucuk

Will It Snow For Christmas? - Noel'de kar Yagacak mi?
9. bölüm Türkçe altyazisi eklenmistir.

Çeviri Saylan_çu 'ya aittir.

Media Player Classic ile izlemeniz tavsiye edilir.
Of of bu diziyi izlemeyeli nerdeyse 1,5 ay oldu yahu. Aglama Bugün sinavlarimdan kurtuldugum için 11. bölümün altyazisina basliyorum hemen. Tabi öncelikle kaçirdigim bölümleri Zeynep'in muhtesem altyazi çevirisi ile izlemem lazim. Sagol Zeynepcim ellerine saglik.OpucukOpucuk Bu dizi çok güzel ya, izlemeyi nasil özledim anlatamam Smile
(29-01-2010, Saat: 3:35)Ho Min yazdı: Of of bu diziyi izlemeyeli nerdeyse 1,5 ay oldu yahu. Aglama Bugün sinavlarimdan kurtuldugum için 11. bölümün altyazisina basliyorum hemen. Tabi öncelikle kaçirdigim bölümleri Zeynep'in muhtesem altyazi çevirisi ile izlemem lazim. Sagol Zeynepcim ellerine saglik.OpucukOpucuk Bu dizi çok güzel ya, izlemeyi nasil özledim anlatamam Smile

Sagolasin ablacim Smile Izle izle. Neler oluyor neler Smile
11. bölüme basladiysan ben de hemen 10'a basliyorum. Smile
Çok tesekkür ederim canim kardesim,ellerine saglik.Bu bölümde Kang Jin'in saçlarina çok gülecegim sanirim:d
Hilal çevirini ve yeni bölümleri 5-10 gözle bekliyorumAbaza
Valla onu bunu bilmem ama 10. bölüm BOMBA gibi geliyor Biggrin
indirme linkleri çalisiyormu arkadaslar
9. bölüm için tesekkürler Zeynep hizina yetisemiyorum Biggrin Daha 8. bölümdeyim Durtuk Bundan sonra Hilal de basliyorsa çifter çifter gelir mi bölümler acaba :atkilinc: Hadi kolay gelsin Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi