yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Will it Snow at Christmas? (2009) - Noel'de Kar Yagacak Mi? [TAMAMLANDI]

Noel'de Kar Yagacak Mi?

* Isim: 크리스마스에 눈이 올까요? / Keuriseumaseue Nooni Olkkayo
* Ingilizce isim: Will it Snow at Christmas?
* Türkçe isim: Noel'de Kar Yagacak Mi?
* Tür: Melodram, romantik
* Bölüm sayisi: 16
* Yayin kanali: SBS
* Yayin araligi: 2009-aralik-02 den 2010-???-??
* Yayin günleri ve saati: Çarsamba&Persembe / Saat: 21:55

Oyuncular:

* Go Soo - Cha Kang Jin
~ Kim Soo Hyun (김수현) - Kang Jin (Gençligi)
* Han Ye Seul as Han Ji Wan
~ Nam Ji Hyun - Ji Wan (Gençligi)
* Sun Woo Sun - Lee Woo Jung
* Song Jong Ho - Min Tae Jun
* Jo Min Soo - Cha Chun Hee (Kang Jin'in annesi)
* Suk Jin Yi (석진이) - Lee Jin Kyung
~ Yang So Young (양소영) - Jin Kyung (Gençligi)
* Kim Joon Hyung - Kyung Soo
* Chun Ho Jin - Han Joon Soo
* Kim Do Yun (김도연) - Seo Young Sook
* Song Joong Ki - Han Ji Yong
* Kim Ki Bang - Cha Boo San
* Kim Kwang Min (김광민) - Seo Jae Hyun
* Min Ji Young - Miseu Sun
* Kim In Tae - Noh Soo

[Resim: 1vert.jpg]

Konusu:

Alıntı:Cha Kang Jin, bir bar kadini olan Cha Chun Hee'nin ogludur.
Cha Kang Jin'in zor bir hayati vardir çünkü sürekli kavgalara karismak zorunda kaliyor
ve diger insanlarin annesini itip kaktigini görmesine ragmen,
onlari durdurmak için birsey yapamiyordur.
Gençken Han Ji Wan ile karsilasir ama Ji Wan abisinin ölümünden sonra
evden kaçtigi için iliskilerine devam edemezler.
Cha Kang Jin, 8 yil sonra Ji Wan ve Park Tae Joon'un nisan törenlerine katilir
ve orada Ji Wan'i görür.
Ama, Ji Wan onu tanimiyormus gibi davrandigi için, Cha kang Jin çok üzülür.

FRAGMAN:

Ho Min-saylan_çu ortak çevirisi olacaktirSmile

----------------------------------------------
1. Bölüm
Çeviren:
saylan_çu

.rar   Noel\'de Kar Yağacak Mı 1. Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 20.11 KB / İndirme Sayısı: 180)

---------------------------------------------
2. Bölüm
Çeviren:
Ho Min

.rar   Noel\'de Kar Yağacak Mı 2. bölüm.rar (Dosya Boyutu: 15.32 KB / İndirme Sayısı: 51)

3. Bölüm
Çeviren:
saylan_çu

.rar   Noel\'de Kar Yağacak Mı 3. bölüm.rar (Dosya Boyutu: 16.99 KB / İndirme Sayısı: 28)

4. Bölüm
Çeviren:
Ho Min

.rar   Noel\'de Kar Yağacak Mı 4. Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 17.33 KB / İndirme Sayısı: 24)

5. Bölüm
Çeviren:
Saylan_çu

.rar   Noel\'de Kar Yağacak Mı 5. Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 16.86 KB / İndirme Sayısı: 26)

6. Bölüm
Çeviren:
Saylan_çu

.rar   Noel\'de Kar Yağacak Mı 6. Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 16.81 KB / İndirme Sayısı: 20)

7. Bölüm
Çeviren:
Saylan_çu

.rar   Noel\'de Kar Yağacak Mı 7. bölüm.rar (Dosya Boyutu: 17.25 KB / İndirme Sayısı: 28)

8. Bölüm
Çeviren:
Saylan_çu

.rar   Noel\'de Kar Yağacak Mı 8. bölüm.rar (Dosya Boyutu: 16.4 KB / İndirme Sayısı: 21)

9. Bölüm
Çeviren:
Saylan_çu

.rar   Noelde Kar Yağacak Mı 9. bölüm.rar (Dosya Boyutu: 18.16 KB / İndirme Sayısı: 19)

10. Bölüm
Çeviren:
Saylan_çu

.rar   Noelde Kar Yağacak Mı 10. bölüm.rar (Dosya Boyutu: 17.08 KB / İndirme Sayısı: 17)

-----------------------------------------------

11. Bölüm
Çeviren:
Ho Min

.rar   Noelde Kar Yağacak Mı 11. Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 14.08 KB / İndirme Sayısı: 16)

12. Bölüm
Çeviren:
Saylan_çu

.rar   Noelde Kar Yağacak Mı 12. bölüm.rar (Dosya Boyutu: 17.28 KB / İndirme Sayısı: 7)

13. Bölüm
Çeviren:
Ho Min

.rar   Noelde Kar Yağacak Mı 13. bölüm.rar (Dosya Boyutu: 15.49 KB / İndirme Sayısı: 13)

14. Bölüm
Çeviren:
Saylan_çu

.rar   Noel\'de Kar Yağacak Mı 14. bölüm.rar (Dosya Boyutu: 16.77 KB / İndirme Sayısı: 18)

15. Bölüm
Çeviren:
Ho Min

.rar   Noelde Kar Yağacak Mı 15. Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 14.64 KB / İndirme Sayısı: 21)

16. Bölüm - FINAL BÖLÜMÜ
Çeviren:
Saylan_çu

.rar   Noel\'de Kar Yağacak Mı 16. bölüm - FİNAL.rar (Dosya Boyutu: 18.3 KB / İndirme Sayısı: 59)
Yagar insallah Zeynebim Noel'de karBiggrin:d Ben her zaman ki gibi bu çeviri haberine de bittim tabii ki.Öncelikle kolay gelsin.Ben hep izleyecegim diyorum ama hiç firsat olmuyor orasi ayri meseleSaklan
Ve ben kari görünce direkt kilitlendim zaten zira Ju Yoo rin'den önce ve sonra en sevdigim seydir kar.Hele ki fragmanin sonundaki snowglobeu gördükten sonra bu dizi bitmistir benim için.Sabirsizlikla bekliyorum:atkilinc:
Valla karakterler felan çok basarili oyuncular. Senaristte diyecek yok. Yine harikalar yaratmistir eminim. Çeviri sizden K-Screen'e eklemek benden. Kolay gelsin canlarim benim. Opucuk
Hakkınızı helal edin. ~
Oo~~Yine romantik ve hos bir dizi geliyor anlasilan.Kolay gelsin Zeynepcim ve Hilal ablam. Opucuk
HoMin'in çevirdigi Queen Seon-Duk dizisini TRT yayinlamaya karar verince yeni bir dizi lazim dedik. Bunun üzerine diziyi birlikte çevirmeye karar verdik. Senaristi I'm Sorry I love you, I love to kill, Sang Doo, Let's Go To School gibi sevilen dizilerden taniyoruz. Yönetmen de What Happened in Bali dizisinin yönetmeni. Bu hafta you're beautiful bitiyor ve yerini bu dizi aliyor. HaruHaru çeviri ekibi ingilizce altyazilarini çevirir çevirmez baslayacagiz Smile[/align]
[/quote]

Umarim bu diziler kadar güzel bir dizidir...Onay
çok güzel bir diziye benziyor umarim muhtesem kraliçeden sonra bu yayinlanmaya baslar
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Bu dizide de küçük Deokman'imiz da oynuyorOpucuk Pek fazla rol almayacak sanirim ama yine de onu yeniden izleyecegim için mutluyum Biggrin
(25-11-2009, Saat: 18:34)ceyankbyz yazdı: Yagar insallah Zeynebim Noel'de karBiggrin:d Ben her zaman ki gibi bu çeviri haberine de bittim tabii ki.Öncelikle kolay gelsin.Ben hep izleyecegim diyorum ama hiç firsat olmuyor orasi ayri meseleSaklan
Ve ben kari görünce direkt kilitlendim zaten zira Ju Yoo rin'den önce ve sonra en sevdigim seydir kar.Hele ki fragmanin sonundaki snowglobeu gördükten sonra bu dizi bitmistir benim için.Sabirsizlikla bekliyorum:atkilinc:

Hepinize çok tesekkür ederiz Smile Videolarini ekleyecegin için çok tesekkürler Tugba ablacim Smile Beyza abla izlemede gör gününü Biggrin Benim de aklima ilk Ju Yoo rin geldi Smile Ismi, afisleri çok hosuma gitti. Harika olacak bu dizi Smile
Kar ve Kore.. Müthis ikili.. Tesekkürler Smile
Dizinin fragmanini izledim bence çevrilmeye deger.Onay
Simdiden çevireceklere çok tesekkürler.Smile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi