yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Why Korea is South and North? / Kore, Neden Kuzey ve Güney?
Ben birgün birleseceklerine inaniyorum.Iki toplum cevresindeki büyük devletler tarafindan rahat birakildiginda (ki bu çok zor)birbirlerinide sevmeyi ögrenecekler.Ben olayi kardes kavgasi görmüyorum.Tarih onlarin bu kardesligini birgün pekistirecektir.Birlikte yasamanin yüceligine eriseceklerdir.Madem amerikaya özeniyorlar,orasi 52 eyaletin birlesmesiyle güçlü bir devlet olmustur.Buna özensinler.Bizim kinimize gelince inanin onlar osmanlidan beri bize daha fazla kinliler.Adamlari akdenize girdiler diye esir almisiz,anlasmayla vergiye baglayip serbest birakmisiz.O nlar bizim unutmazlar.Çok kincidirler.Bu güzel çalisma için eline saglik.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Çok merak ediyordum ya sagolun.
Ben Trt'de sinirlar arasinda programinda Korenin belgeselini izlemistim ordan ögrenmistim neden 2'ye ayrildigini.
Sanada tesekkürler bilgilendirdigin için.
HERKESE HÜKMEDEN KUVVETLİ OLUR,KENDİNE HÜKMEDEN KUDRETLİ OLUR....
Merak ettigim bir konuydu paylasim için tesekkürler.
Ya diziye bakiyorum, gerçekten de kültürlerini iyi koruyorlar. Helal olsun keske bizlerde onlar gibi kültürümüzü korusak diyorum. Fakat bu savas, ve Amerikaya olan özentilikleri çeliski uyandiriyor bende.Ne diyelim umarim hersey daha iyi olur.Bu konuda güzel olmus gerçekten. Hazirlayana bravo .)))
Tesekkürler..Smile
Bilgi için tesekkürler.
Gerçektende çok güzel bir paylasim
ayrica Amerikayla ilgili olan düsücelerimizde tamamen haklisin
ellerine saglik.

Süper bir yazi ve konu.

Bu iki ülkenin birlecesegine pek inanmiyorum.
aRMagEdON

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi