yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Why Education in Korea / Neden Kore'de Eğitim
Arkadaslar peki Kore'de yüksek lisans yapmak için neler yapmak gerekiyor ve önemlisi ücretler nasil bilgisi olan var mi?
Türkiye'de egitim gerçekten kötü.. Ben de Kore'de okumayi çok istiyorum.. Matematik, Inglizce veya Teknoloji ögretmeni olmayi çok istiyorum.. Bir sey soracagim SNU(Seoul Nationaly University) burs imkani veriyor mu? Bilen varsa lütfen bilgilendirsin. Allahrazi
Paylasim için tesekkürler.. Onay
all about "Girls Generation" 
<<HyoRi>>
Ben de üniversiteyi Kore'de okumak istiyorum insallah. Bunun için de arastirma yapiyorum. Bu bilgiler çok yararli bence. Ama Kore'yi pahali bir ülke olarak biliyorum burda tam tersi. Umarim burdaki yazilan gibidir. Smile
B2ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

Bilgiler için tesekkürler.
((¯`»¦«´¯)) wiseacre_daisy ((¯`»¦«´¯))
Paylasimlariniz için tesekkürler.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Bilgiler için tesekkür ederim , çok yardimci oldu bunlar bana. Smile Ben de üniversiteyi Kore'de okumak istiyorum. Daha 3,5 senem var. Ailemle paylastim düsündüklerimi, hedeflerimi. Her zaman arkamda olacaklarini söylediler fakat su yerel dil konusu, yalniz basima Kore'de olmak ve para problemi kafami karistirdi. Uzaktan bir akrabamiz Kore'ye gidip 1 yil Korece egitimi alarak, üniversiteye baslamis. Kendisiyle konusma firsati bulamadim ama anneme çok pahali bir ülke oldugunu söylemis. Annemle konusacagim, hesap açtirirsak 3,5 senede bir miktar para biriktirebilirim. Umarim hedeflerime ulasabilirim ve sizlerde tabii ki. Smile
So close no matter how far
내 사랑하는 친구 ♥

Ümit öylece kaldı da ümide değeni söyle kim aldı?
Tesekkürler. Gerçekten tam bir egitim merkezi. Smile
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Ben Kore'de master yapmak istiyorum. Hem de biraz çekiniyorum açikçasi.. Çünkü ben ilk önce dizilerine hayran oldum, sonra insanina.. Ya hayal ettigim gibi olmazsa diye düsünüyorum... Lütfen bana biri bu konu da yardim edebilir mi? ^^
Ben de Güney Kore'de Seul Nationalty Universty'de okumayi çok istiyorum ya. Allah nasip ederse insallah orada okumayi istiyorum. Annemler göndereceklerini söylediler. Çok mutlu oldum ama iste hayirlisi.. Insallah üniversiteyi orada okuma imkanim olur.. Bu arada paylasim için tesekkürler. Güzel bir paylasim olmus.. Onay Alkis

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Merhaba arkadaslar foruma yeni üye oldums
Kore'de yasam için ne kadar para lazim? Okul ücretleri nasil? Yani maddi bilgi veren konu bulamadim. Sonuçta herkesin maddi durumu çok iyi degil. Bu konuda yardim bekliyorum.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi