yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Why Education in Korea / Neden Kore'de Eğitim
Paylasim için tesekkürler.
Kore'de egitim almak istiyorum ama Kore'yi yeterince bilmedigim için hangi üniversitenin benim için iyi oldugunu bilmiyorum. Kore'deki en iyi üniversite hangisi? En iyi nerede egitim alabilirim? Lütfen bana yardim eder misiniz?
Mutluluğum ne kadar buruk da olsa
İyi ki de rastlamışım günün birinde sana
Ne kadar uzakta olsan da kalbim hep senin yanında...^^Yeongwonhi THİAMİNNİE.....^^
Konu için tesekkürler. Smile
(20-05-2009, Saat: 22:54)yong son funda yazdı: Kore'de egitim almak istiyorum ama Kore'yi yeterince bilmedigim için hangi üniversitenin benim için iyi oldugunu bilmiyorum. Kore'deki en iyi üniversite hangisi? En iyi nerede egitim alabilirim? Lütfen bana yardim eder misiniz? Yardim

Seoul Üniversitesi en iyisidir.
Eger Kore'de egitim alirsam yani üniversite egitimime Kore'de devam edersem hem çok iyi Korece ögrenmis olurum hem de cvme yazilacak bir seyim olur. Böylelikle kolayca is bulabilirim. Bunun için ugrasiyorum zaten.
[Resim: unled3krl.png][Resim: unled2xl.png]
Bende üniversiteyi Kore'de okumak istiyorum. Daha 2 senem var ama simdiden arastirmaya basladim... Paylasim için tesekkürler. Smile
♫ ♫ .. PJM ... ♥ ...

SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad
U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island

2 sene sonra foruma dönüş ... Smile 05.11.2012

Türkiye'de egitim kalitesi düsük. Fakat Uzakdogu'ya baktigimizda egitim alaninda bayagi bir gelismiler. O ülkeler arasinda bana en sicak gelende Kore oldugu için Kore'yi istiyorum. Smile
(16-07-2009, Saat: 21:41)dostkervani yazdı: Türkiye'de egitim kalitesi düsük. Fakat Uzakdogu'ya baktigimizda egitim alaninda bayagi bir gelismiler. O ülkeler arasinda bana en sicak gelende Kore oldugu için Kore'yi istiyorum. Smile

Sana katiliyorum. Onay
Bilgi için tesekkürler. Bunu ögrendigimiz iyi oldu. Biggrin
Bence de çok güzel açiklanmis. Onay

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
Bilgi için tesekkürler. Insallah isteyen herkese nasip olur orada okumak. Dil konusunda acaba Ingilizceyle gidilse orada Korece ögrenme imkani bulamaz miyiz?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi